Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy wam po odbanowaniu też zniknęło eq? bo w ostatnim czasie zniknęło mi eq właśnie po odbanowaniu - a nie wiem dlaczego odbanowało mi konto gdyż miałem perma za hacki (jakiś niecały rok temu.. :rolleyes: ) a nie pisałem o odbanowanie - to znaczy pisałem ale za pierwszym razem napisali że nie a za drugim razem że uległo to przedawnieniu.

2nbcax2.jpg

Opublikowano (edytowane)

@up boje się pisać do supportu bo jeszcze mnie drugi raz zbanują :P

2xUp Konto tak ważne że to pierwsze moje konto i trochę kasy w nie dałem (nie dużo ale jednak cos dałem :P ) więc sentyment do tego konta czuję.. :)

Ps. to znaczy zostały takie śmieci ale co wartościowsze to znikło np. Fms +9, smocza +7 , żelak + 7(od zera robione prze zemnie) jakieś butki 1k pż itp

Edytowane przez recelo

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Mogła to być kwestia również że ktoś Ci konto wyczyścił o.O

W przeciwnym razie zrobisz co

zechcesz, nie jest znikoma szansa... bo mogą Cię

zbanować po napisaniu do supportu z prośba.

Opublikowano

Moj kolega tez miala bana za hacki (perma), takze nie skladal odwolania, a po roku lub 10 miesiacach, dostal wiadomosc na e-maila ze jego konto zostalo odbanowane. Postac odzyskal, ale bez Eq tak samo jak Ty.

Opublikowano (edytowane)

@up

????? magia zadzialala i alladyn ci eq zwinal?

Topic - moze ktos znal jeszcze passy do konta i byl tam pierwszy? ;)

Edytowane przez xPrzeMoxD

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Do konta znałem passy tylko ja i mój kolega, ale on raczej nie brał nic :)

@morandi20

na policję nie będę zgłaszał bo szkoda mi na to czasu :P

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :) (Temat można już raczej zamknąć) :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Szkoda że EQ znikneło :| ale nie pisz do supportu, to jedyna moja rada, powiedzą że masz eq i tylko chcesz lepsze i dostaniesz następnego bana do 2666 roku xD

wykurwiam.

Opublikowano (edytowane)

Przykro mi to powiedziec ale niestety sytuacje z ginieciem EQ ze zbanowanych kont na czas 7-28 dni byly nagminne jeszcze wcale nie tak dawno. Z kolei wszystkie konta ktore dostawaly BANA PERMANENTNEGO byly czyszczone z EQ zawsze. Z procederem tym spotkalem sie nie raz (puste konta znajomych po banie za bluzgi) a takze sam go doswiadczylem. Moim zdaniem sprawa nadaje sie do prokuratory i odpowiedzialny za wszystkie kradzieze jest SUPPORT a takze wywaleni juz Gmowie, ktorzy albo kooperowali z Supportem albo robili to na wlasna reke. Ponoc firma GF zablokowala juz te kradzieze, bo ograniczyla ostro mozliwosci Gmow, ale kto ich wie ? Myk byl prosty. Nalezalo najpierw znalezc "klienta" do zbanowania za hacki a takich na metku nigdy nie brakowalo. Bywalo tez ze gracze bez wspomagania padali tez ofiarami Gmow, bo mieli zbyt cenne itemki. Tak z grubsza biorac gralem w te gre prawie 3 lata i na te wszystkie przekrety Teamu i zwyklych Gmow napatrzylem sie sporo. W twoim przypadku mozesz smialo pisac do supportu w tej sprawie a jesli cie oleja to mozesz smialo im pisac, ze zglosisz to na Policje lub do innej instytucji (nawet TV wchodzi w gre). Oni maja zbyt duzo do stracenia dlatego zwyczajowo graja glupa i jestem pewien ze ci odpisza, ze byl blad na serwerach lub inne tego typu bzdury i dlatego ci zginelo EQ. Bajek tego typu od supportu bylo mnostwo swego czasu a czytajac te ich odpowiedzi mialem zawsze niezly ubaw. Kiedys kolezanka dostala bana za to, ze bank nie przelal jej kasy za smocze a byla na to dyspozycja od niej. Poszla na irc i tam 2 gmow jej wpieralo, ze dostala bana za hacki ... Oczywiscie jak trafila na trzeciego Gma i sie sprawa wyjasnila i uiscila kase za zalegle smocze, to po wejsciu na swoje konto (minelo 30 dni) sie niepomiernie zdziwila, ze jest ono dosyc puste. Jesli spotkaliscie sie takze z takimi sytuacjami, to piszcie tutaj do woli, bo na forum metka wszystkie takie rzeczy od razu cenzuruja.

Edytowane przez Metinkowy
Opublikowano

Napisz do Supportu.

Nie bój się nie zbanują ci drugi raz konta.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...