Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Czy kiedykolwiek wyjdzie s26?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym rozpocząć dyskusje, na temat s26, jak Wam się wydaje, czy kiedykolwiek on wyjdzie? Od wydania s25 minęło trochę czasu, a oni nadal nie wprowadzają nowego serwa. Czy według Was wprowadzą go w wakacje, czy raczej nie? Rozmawiałem z GM'em i powiedział mi, że narazie nie trwają pracę nad nowym serwerm, nawet nie mają żadnego info od GF. I tu nasuwa się pytanie, czy wprowadzą nowy świat, czy już nie ma sensu? A może zrobimy petycję i wyślemy ją mailem do GF, co o tym sądzicie ? :D

Opublikowano

Witam, chciałbym rozpocząć dyskusje, na temat s26, jak Wam się wydaje, czy kiedykolwiek on wyjdzie? Od wydania s25 minęło trochę czasu, a oni nadal nie wprowadzają nowego serwa. Czy według Was wprowadzą go w wakacje, czy raczej nie? Rozmawiałem z GM'em i powiedział mi, że narazie nie trwają pracę nad nowym serwerm, nawet nie mają żadnego info od GF. I tu nasuwa się pytanie, czy wprowadzą nowy świat, czy już nie ma sensu? A może zrobimy petycję i wyślemy ją mailem do GF, co o tym sądzicie ? :D

Tak czy siak prędzej czy później wyjdzie s26 :)

Co do tego nie mam żadnych wątpliwości ;D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Według mnie to będzie tak:

Dawno wyszedł s 25 więc coraz więcej ludzi oczekuje na s26 a co za tym idzie więcej kasy przybędzie, na wakacjach dzieci będą siedziały na metinie 24h na dobę (nie to co w roku szkolnym) a każde będzie chciało być w "tpoce" więc bardzo dużo ludzi będzie kupowało pierścień expa itp - to jest moje zdanie :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Na pewno, zawsze tak jest, że prędzej czy póżniej wychodzi nowy serwer jak pozostałe są już zapełnione ;)

Opublikowano

takie pytania są bezsensowne to czy wyjdzie s26 wie tylko gameforge. chociaż wolałbym żeby wyszedł w wakacje też bym chętnie pograł

Opublikowano

Wyjdzie to wyjdzie nie to nie : ) Jak narazie na PL'u na wielu serwrach pustki w miastach.

Jak takowy serwer miałby się pojawić napewno informacje znajdziesz na forum metin2PL:)

Opublikowano

Możesz jeszcze zobaczyć na serwery - wszystkie są otwarte a z tego co pamiętam zawsze przed otwarciem nowego serwa wszystkie serwery były otwierane :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Jak wyjdzie to na pewno zostaniesz poinformowany. Team metina pl dowiaduje się dopiero dzień przed startem, to czemu Ty miałbyś wcześniej wiedzieć ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...