Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiedziałem gdzie napisac ten temat mam taki problem miałem windows xp i jak robiłem serwa do minecrafta czy metin 2 to wszyscy se grali i było dobrze i teraz poprosili mnie koledy o serwa do minecrafta zrobilem ale im nie dziala to porosili o serwa do metin2 i tez im nie dziala nie moge sie na niego poloczyc pomylalem wtedy perdolic to pogram w jakiegos cabla priv i w karzdym wyskakuje mi blad sadze ze to ma z tym zwiazek

Opublikowano

nie wiedziałem gdzie napisac ten temat mam taki problem miałem windows xp i jak robiłem serwa do minecrafta czy metin 2 to wszyscy se grali i było dobrze i teraz poprosili mnie koledy o serwa do minecrafta zrobilem ale im nie dziala to porosili o serwa do metin2 i tez im nie dziala nie moge sie na niego poloczyc pomylalem wtedy perdolic to pogram w jakiegos cabla priv i w karzdym wyskakuje mi blad sadze ze to ma z tym zwiazek

To jest ukryta treść, proszę

.

Opublikowano

robie serwa metin2 czy minecraft wszystko jest dobrze i ja sobie moge grac ale jesli chodzi o innych ludzi oni nie moga wbic u nich jest tak jakby serwer był off

Opublikowano

robie serwa metin2 czy minecraft wszystko jest dobrze i ja sobie moge grac ale jesli chodzi o innych ludzi oni nie moga wbic u nich jest tak jakby serwer był off

skoro wszystko jest dobrze, to temat do zamknięcia

nie wiem po co piszesz!

może coś źle zrobiłeś

wykurwiam.

Opublikowano

up naucz sie czytac mi chodzi o to ze serwa umiem zrobic i mi działa ale jak ktos ma na niego wbic to jest tak jakby wogole serwa nie bylo mam tak z minecraft matin2 i cabal

Opublikowano

spolszczenie robilem sam mi dzialalo to pomyslalem ze moze ja cos zle robie ale napisalem w tym temacie co sie spolszczenia robi i sciaglem i i znowu dzialalo ale innym nie jak bys erwera nie bylo dodaje ze to samo z cabalem i minecraftem

Opublikowano

spolszczenie robilem sam mi dzialalo to pomyslalem ze moze ja cos zle robie ale napisalem w tym temacie co sie spolszczenia robi i sciaglem i i znowu dzialalo ale innym nie jak bys erwera nie bylo dodaje ze to samo z cabalem i minecraftem

Bo np jedno musi miec koncowke 100 a drugie normalna jezeli chodzi o hamachi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...