Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] MPC Tournament on CrossFire !

SupaFly

S&D czy Eliminacje  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co b?dzie lepsze na turniej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh Czemu walkowerem? Piomal podął jedną datę. Wczoraj o 19.00. Pisałem że raczej będę. RACZEJ. Ale nie mogłem. I co dlatego, że mnie nie było wtedy, kiedy on chciał to od razu Walkower? Troche tu coś nie tak..

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
  • Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale, jeżeli we dwóch ustaliliście datę, i ciebie nie było, to czego ty oczekujesz? Jeżeli tobie nie pasowało, to pisze się do Piomala, że dzisiaj nie mogę.

Macie dzisiaj rozegrać to spotkanie. Jeżeli go nie rozegracie, Piomal wygra walkowerem.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Ja mu powiedziałem, żeby podał kilka dat, w których by był, a ja bym się do którejś dostosował. A podał tylko jedną i wtedy nie mogłem być...

______

Edit. A poza tym, nie podał żadnych danych - Serwer,Channel, room...

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Ja:

Hmm.

Może w poniedziałek np. o 19.00

Pasuje Ci? :)

ZipArtur:

hmm no ok. Raczej by pasowało, na 70-80% :)

A gdybym nie zjawił się, to dyskwalifikacja?

Pytałem się czy Ci pasuje, napisałeś ok, więc nie rób teraz z siebie pokrzywdzonego dziecka plax.

Mogę jutro rozegrać meczyk, teraz Ty ustal godzinę, bo znowu będzie na mnie -.-

Opublikowano

Jak widać, napisałem Raczej by pasowało. Jutro mnie nie ma. Więc jesli to problem, to dyskwalifikacja. Pff.

Opublikowano

Felson vs TheDarcnes

Oddaje walkowera poniewaz w dniu pojedynku dzisiaj przestał działac mi crossfire skoro do jutra mamy czas nie wyrobie sie juz na pewno wiec TheDarcnes przechodzi walkowerem

Szukam fajnej ekipy do wspólnej gry w CF chętnych proszę o pisanie na pw :DD.

Śmierć jest tylko początkiem...

Opublikowano

Supa, to był Twój/Wasz pomysł, więc tego tak po prostu nie zostawiaj ;) Napisz, że rozgrywek koniec czy coś.

A ja mam sugestię. Zebrać osób ile ma ochotę, dać im czas do 10 lipca i niech w tym czasie rozgrywają sobie ludzie mecze jak im się podoba i osoba, która 10 lipca będzie mieć najwięcej pkt (wygrana 3 pkt, remis 1 pkt, przegrana 0 pkt) wygrywa. To byłby chyba najlepszy sposób na tym forum.

I sorry za double, ale musiałem to napisać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...