Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moge npisac do Nexona z tym problemem ?

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

btw2.

Tak, masz racie zmieniłem się, każdy z nas się zmienia i mi nie zaprzeczysz.

Ciekawe jakim skurwielem będę za rok ;)

Hmmm ja jakoś zmiany nie zauważyłem. Jak dawniej czegoś chciałem to zawsze mogłem się dogadać..

Max kur*a weź się ogarnij.. Klniesz jak rumuńska prostytutka, w tematach zawsze się chwalisz że komuś pomogłeś (z 3 razy Ci się zdarzyło)... A to kur*a polega na tym że pomagasz dla własnej satysfakcji, a nie żeby moderator to zauważył. Tak ogólnie to odpierd*l się od nich bo czepiasz się tych którzy zrobili najięcej dla działu. Co zazdrosny do cholery jesteś ?!

Nexon nie daje tylko bana na Mac , daje tez na dysk ( na gre ) czy cos takiego .

Rzeczywiście pouczaj go dalej, jak sam nie wiesz...

btw

Hmmm temat do niczego nie prowadzi po za spamem, więc chyba Moderator/Kidmoderator powinien wiedzieć co ma robić :P

Znowu Omek problem z netem, Enzil urlop i już syf w dziale...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

WRESCIE kTOS ZAUWAZYL ZE NIE MOGE.

Reszta bez komentarza.

Prosze o zamkniecie , bo cisniecie idzie na mnie , jak na hmm.... jakiegos smiecia.

@Up nie jestem wcale zazdrosny , tylko jest lekka przesada , jak Daxer mi cisnie ty WTF ? powinien walic po oczach przykladem , a nie uwalac sie na pierwszym lepszym.

2.Oni sami nie zrozumieli mnie , a ja jestem w CH*J wrazliwy ( szybko sie denerwuje ) wiec tu jest tez proplem moj poczesci jak i ich.

Pomagam tylko dla tego aby miec dobry uczynek na sercu , a dla reszty np.glowalow ich to mam gdizes , i tak nie bd mial kid'a czy czegos wiecej.

To nie dla mnie.

Czy tu czy w zyciu realnym taka klutnia tez by byla , a nawet ostrzejsza.

btw.

Musze sie pogodzic z tym ze w Ca juz nie pogram .

Niestety.

Tyle kat.

Tyle kasy.

Tyle pradu.

Poszlo sie je**c.

Nic na to nie poradze.

Njwyzej moge u siebie grac.

Mogl by ktos odnowic ten temat , z banami Na co sa .

Od Mac'a po dysk.

A i ostatnia sprawa nie musieliscie sie tak wydzierac , itp.

Mogliscie zapytac co sie stalo i tyle.

Rozwazcie ta moja wypowiedz i nie tylko wy , ja tez.

Bardzo prosze o zamkniecie teamtu.

A Lenart wkoncu zgoda ??

Opublikowano

Słuchaj jak jesteś takim No Life to albo kup nową kartę sieciową są to koszty około od 95zł do 150zł czy jak koledzy pisali na górze zmień dysk w co wątpię ale ceny dysków pomiędzy 1TB ,a 2TB to jest różnica około od 50zł do 100zł max ,a jeżeli nie jesteś jakimś neo to napisz do mnie na skype: nightforxd i nie płacz ,że nikt nie chce Ci pomóc tylko po prostu ty popadasz w jakąś furię i zaczynasz wyzywać ''tak kurva nie da ja pierdole też taki będę jak wam się to spierdoli bla bla bla bla bla bla bla i mama mnie nie kocha'' ostatni raz Ci proponuję pomoc i nie nie pisz mi ,że Ci łaskę robię

SORY ZA DUBLE MYŚLAŁEM ,ŻE EDYTUJĘ TAMTO ;/ PROSZE O USUNIĘCIE POSTA NA GÓRZE

Devins.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...