Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;-)

Posiadam woja bodego 75 lvl aura g1, berek m8, wirek g1, szarza g1.

eq: stal+7 kd+4, truta+7 sr 13. zelak+9, lwia tarcza+9, butki nasyzjnik branza 1,5 k hp, ebo+9.I w eq jest kilka wartosciowych rzeczy, ale posiadam tez 7 kamyczków duchowych.

I teraz mam pytanie czy dac te kamyczki razem z moim eq za jakies lepsze eq, czy wbijac aura na g1+.

a Drugie pytanie to czy lepiej zostac na tym 75 lvl i podropic cos lub wbijac lvl dalej z tym samym eq i skilami.

Bardzo prosze o sensowne odpowiedzi.

ZBIERAM +

Opublikowano

Masz bardzo dobre eq ale jeśli chcesz być Pro to drop na tym lvl'u a potem exp. - Odpowiedź na 2 pytanie.

Jeśli zależy ci na szybki expieniu to wbijaj aure na G1+, ale jeśli chcesz coś podropić a potem kupić kamyczki to sprzedaj eq i kamole i kup coś lepszego. - Odpowiedź na 1 pytanie.

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano (edytowane)

Masz bardzo dobre eq ale jeśli chcesz być Pro to drop na tym lvl'u a potem exp. - Odpowiedź na 2 pytanie.

Jeśli zależy ci na szybki expieniu to wbijaj aure na G1+, ale jeśli chcesz coś podropić a potem kupić kamyczki to sprzedaj eq i kamole i kup coś lepszego. - Odpowiedź na 1 pytanie.

@Edit

Sory za Double Posta nie wiem co się stało chyba coś z łączem jeśli trzeba to niech usunie mod posta

Edytowane przez DragonDhe III

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano

#UP weź nie pisz tym kolorem bo i tak ci to hooja da,pozatym dupnie wygląda. xD

To tak...^^Zostań na tym lvl'u drop kamienie duchowe,a co do kamieni to zamien je za jakieś eq:)

Opublikowano

Zostań na tym lvl i chodź na piekielną ziemię na metki mordu i tam drop kamyki, jak głupie dropią. A eq zostaw, masz dobre, w między czasie jak będziesz miał już dużo kasy to zainwestujesz, ale na razie masz dobre.

Opublikowano

Chodz do dt na piętro po kowalu, rozbij metki śmierci odluraj sobie spot na drugą stronę(polecam obejrzeć film zwierz'a na youtubie o tym) i bij metiny morderstwa tam nieźle można się dorobić na kamykach. Co do eq masz dość dobre tylko ta trutka ;s wymien na jakąś sr +30 chociaż. i tak jak mówiłem drop kamyki w dt i wbijaj skille i szykuj powoli eq pod grotę

Opublikowano

Ja, Ci DT poleam :D na metki morderstwa :P

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...