Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

detail.jpg

Według informacji prasowych Gamefoge, w 2009 roku było zarejestrowanych 5 milionów kont, a 2011 roku 7 milionów aktywnych kont, dzięki temu przekraczając w Europie granicę 300 000 jednocześnie połączonych użytkowników w danym obszarze (więcej niż w WOW ).

W numerze 9/2008 Komputer Świat gra została umieszczona na płycie dołączonej do czasopisma

Serwis internetowy JeuxVideo.com wystawił ogólną ocenę recenzenta 9/20, a od czytelników 12/20.

GIGA TV wyemitowały specjalny raport o Metin2, filmy te można znaleźć na MyVideo.com. Metin2 otrzymał nagrody:

• Nagroda za najlepszą grafikę – PC Oyunları, 8 września 2008
  • Najlepsza grę MMORPG – Bravo Screenfun, 13 lutego 2008
  • Najlepsza darmowa gra online role-playing – C't, 4 lutego 2008

Serwis Süddeutsche Zeitung na przykładzie gry Metin2 pokazał model płatności on-line – Sponsorpay, gdzie gracze ujawniają swoje dane osobowe w zamian za wirtualną walutę.

Czy wiedzieliście o tych ociągnięciach tej gry MMORPG ?

Pazdro

Te wiadomości znalazłem na

To jest ukryta treść, proszę

Można podpiąć

Opublikowano

Według informacji prasowych Gamefoge, w 2009 roku było zarejestrowanych 5 milionów kont, a 2011 roku 7 milionów aktywnych kont, dzięki temu przekraczając w Europie granicę 300 000 jednocześnie połączonych użytkowników w danym obszarze (więcej niż w WOW ).

W numerze 9/2008 Komputer Świat gra została umieszczona na płycie dołączonej do czasopisma

Serwis internetowy JeuxVideo.com wystawił ogólną ocenę recenzenta 9/20, a od czytelników 12/20.

GIGA TV wyemitowały specjalny raport o Metin2, filmy te można znaleźć na MyVideo.com. Metin2 otrzymał nagrody:

• Nagroda za najlepszą grafikę – PC Oyunları, 8 września 2008
  • Najlepsza grę MMORPG – Bravo Screenfun, 13 lutego 2008
  • Najlepsza darmowa gra online role-playing – C't, 4 lutego 2008

Serwis Süddeutsche Zeitung na przykładzie gry Metin2 pokazał model płatności on-line – Sponsorpay, gdzie gracze ujawniają swoje dane osobowe w zamian za wirtualną walutę.

Czy wiedzieliście o tych ociągnięciach tej gry MMORPG ?

Pazdro

Te wiadomości znalazłem na

To jest ukryta treść, proszę

Można podpiąć

Osiągnięcia są ,lecz za tę najlepszą grafike to mnie rozjeba*o ^ ^

Opublikowano

No osiągnięcia całkiem całkiem ale nagroda za najlepszą grafikę haha :D to chyba jakaś pomyłeczka

Opublikowano (edytowane)

Na pewno grafika Metin2 nie przewyższała grafiki chociażby Lineage2 ale także innych gier więc śmieszna nagroda. Co do pozostałych to nawet nieźle się wybili.

Edytowane przez HasQ
1209724821770342.png
Opublikowano

Teraz ? Hmmm... według mnie powstało dużo nowych gier , przez co metin spada na dno ;)

Powoli , bo powoli , ale spada .

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Co do innych, osiągnięć graczy, to podobno ta ferajna no-life`ów (czyt. FuBu, Shiver, etc.) Hwangi na miesiąc dostali ; ]

Nie jestem pewien, na PL`a nie wchodzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...