Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play'e] Weekendowa przygoda by Pro kiki Junior.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

guwno

Aha, super.

Co do let's play'u.

Super, spodobało mi się bardziej niż przygody JJ'a.

Dla Ciebie subek, dla odcinków łapka. ;>

Czekam(y?) na kolejne odcinki.

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

Taaa. Udało Ci się mnie namówić ; )

Dzięki za zaproszenie i czekam na kolejne odcinki, sam wiesz. ; )

Buziaki!

1321896841-U198706.png

Weteran
Opublikowano

Wszyscy piszą fajne itp. , a subów mało. Raz, dwa każdy subka dla kikiego da. Dzuniorka już nie ma więc kiki będzie królował. Według mnie to najlepszy let's play teraz.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Śmieszni jesteście....

Wiem ze to wasz kumpel/osoba z wyższą rangą na forum ale pisząc ze on jest najlepszym Lp na tym forum to jesteście żałośni.

Widziałem o wiele lepsze lp do których nawet połowa z was nie zaglądała bo pewnie jakiś "zwyczajny użytkownik wrzucił"

Do Autora.

Nie wprowadzasz nic nowego a to źle i prawdopodobnie dlatego masz tak słabe oceny na u tube.

Jesteś lekko nudnawy mam na myśli momenty "ciszy" powiesz coś a za chwile wgl się nie odzywasz przez 40 sec.

Osoba prowadząca lp powinna być wygadana i zabawna a ty nie jesteś ani taki, ani taki...

Pomysł z zapraszaniem osób do gry jest ciekawy i na pewno dobrym rozwiązaniem. Ale nie na długo.

Do pani Duds nie mam kompletnie nic szanuje ją za to co robi ale... musi kupić lepsze micro i popracować nad wymową. (Wiem ze się czepiam ale chcesz krytykę to ją masz)

Sam niestety również momentami mówisz za cicho lub niewyraźnie co utrudnia zrozumienie.

Szczerze mówiąc spodziewałem się ze wybuchniesz wyobraźnia i walniesz fajny domek.Zawiodłem się widząc dom z cegieł i desek Jak u Jjay'a.

Ludzię chwalą twój głos... cóż nie każdy z lp go ma a ty na pewno taki posiadasz.

Wiele ludzi robiąc lp marzy o byciu drugim Jjay'em ale trzeba pamiętać by mieć własne pomysły.

W pełni zgadzam się z opinią ludzi na U tube

Musisz kupić Oryginał inaczej już możesz skończyć zabawę z nagrywaniem. (Ludzie nie tolerują piracta)

Ogólnie serie oceniam na 3- (Zobaczymy inne odc. i może zmienię ocenę)

Mam nadzieje że to co napisałem weźmiesz do serca i tylko pomoże Ci w szybkim zdobyciu sławy na u tube.

PS

Mam nadzieje że nie nagrywasz lp tylko dlatego by mieć partnerstwo z U tube bo to by było...

Jak narazie na mojego suba nie zasłużyłeś.

Życzę powodzenia w nagrywaniu dalszych odc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...