Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv] Dla poważniejszych [No-Hamachi]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh kiepski serwer, nawet na spawnie zabijanie (pvp) jest dozwolone i nie można sobie kryjówki zrobić ani się ukryć bo neo-kidy grasują i zabijają nowych graczy.

Jeżeli to jest 'poważny' serwer to wolałbym nie wiedzieć jaki chaos byłby w przypadku, gdyby powagi tu w ogóle nie było.

• Odpowiedzi 496
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh kiepski serwer, nawet na spawnie zabijanie (pvp) jest dozwolone i nie można sobie kryjówki zrobić ani się ukryć bo neo-kidy grasują i zabijają nowych graczy.

Jeżeli to jest 'poważny' serwer to wolałbym nie wiedzieć jaki chaos byłby w przypadku, gdyby powagi tu w ogóle nie było.

Kolejna osoba ktora sie nie wykazala umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem przed wejsciem na serwer kazdy tylko prosi o wpis na WL a nie raczy przeczytac tematu...

Pozdrawiam graczy, ktorzy kochaja sadzic kwiatki z kolegami na serwerze.

Opublikowano

Dodaj DD1317 :]

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Kolejna osoba ktora sie nie wykazala umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem przed wejsciem na serwer kazdy tylko prosi o wpis na WL a nie raczy przeczytac tematu...

Pozdrawiam graczy, ktorzy kochaja sadzic kwiatki z kolegami na serwerze.

No cóż, wybacz ale nie doczytałem że na serwerze panuje totalna samowolka oraz że po spawnie biegają dzieci w przedziale wiekowym 10-13, które zabijają i nękają każdego nowo napotkanego gracza. Czyżby było to napisane drobnym druczkiem?

Taki serwer jest nic nie warty jeżeli gracz nie jest w stanie nawet normalnie zacząć przygody na serwerze i jest atakowany już 2sekundy po wejściu. To nie jest survival, to jest TrollerCoaster. Good luck.

Opublikowano

mam takie pytanie sewer jest off ? czy tylko u mnie coś nie działa, grałem na nim 2 dni temu i od tamtego czasu nie mogę wejść, jak tylko ja mam ten problem pomoże ktoś w naprawieniu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...