Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift-code

davdog00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież dodali dużo innych możliwości płatności. Łatwiej już sie chyba nie da.

Jak zdobyć darmowo gift-code?

Aż nie chce mi się tego komentować.. Jak chcesz grać za darmo - graj na koncie classic. Za premium trzeba płacić.

Opublikowano

Przecież dodali dużo innych możliwości płatności. Łatwiej już sie chyba nie da.

Aż nie chce mi się tego komentować.. Jak chcesz grać za darmo - graj na koncie classic. Za premium trzeba płacić.

Jak grać na koncie classic?

PS.

By chciał grać na multiplayerze np. s.mycaft.pl I czy by sie dało na nim grać na koncie classic?

PSS.

Ten serwer jest od ctsg polecam!

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Żeby grać na koncie classic wystarczy po prostu niczego nie kupować. Spróbuj wejść na serwer i jeśli wyskoczy błąd "User not premium" to nie można grać na darmowym koncie. Póki co, nie ma żadnego cheata/obejścia żeby mieć za darmo premium. No i całe szczęście, bo czym więcej płacimy tym szybciej się MineCraft rozwija :)

Opublikowano

szkoda :(

Nie wiem czy szkoda.Wiesz mojang musi też zarabiać jak by było takie obejście to by praktycznie nic nie zarabiali a nie wiem czy komuś by się chciało robić za darmo cokolwiek xD

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

mimoze ze kupisz za te 15 zl mniej np od kogos innego albo z allegro i tak bedziesz miec pirata bo nei zakupiles go z glownej strony wystarczy czytac

z tego co wiem to te zakupione taniej beda zablokowane usuniete juz to nawet tutaj ktos pisal wczesniej

katarinasignaturebypeve.png

Win 100 Done

Win 200 Done

Win 500 Done

Win 1000 Done

Win 1500

Win 2000

Win 3000

Win 5000

Win 10000

Win 20000

Win 50000

Opublikowano

Jak zdobyć darmowo gift-code? wiecie o co chodzi nie tak jak pisze na minecraft.net tylko jakoś łatwiej?

CHODZI SIĘ DO SKLEPU GENIUSZU!!!!!!!!!!!!!

:"(

A TERAZ MNIE !!!!!!!

ihahaha

zbanuj

Opublikowano

Ja będę kupował Minecraft'a jak będzie oficjalnie wydany w sklepach...Tak lepiej jest zrobić , ale jak kto woli ;D

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Nie ma sposobu na darmowego minecrafta, a nawet gdyby to regulamin lokalny działu minecraft mówi:

17.

Zakaz umieszczania linków z stron oferujących darmowego Minecraft'a.W razie umieszczenia takiego linka warn.

Zamykam

wilk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...