Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uczcicie Rozpoczęcie Wakacji!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw rozpłaczę się przed mamą, i powiem, że nie zdałem do następnej klasy i rzucę świadectwem w kąt, potem powiem, że to joke i pokażę z paskiem świadectwo. Siąde na kompa i 1 września odejde i pójdę do szkoły -.-

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Rano na grilla jakiegoś, pizza, a wieczorem ... PALIĆ ZESZYTY !

witam.

Opublikowano

No na pewno 1 dzień to jakaś biba, browarki, ziółko .. rozróba w szkole tez jakaś musi być ;>

Następnie wyostrzone treningi od rana, a wieczorem padam na ryj i tak do 1 września. :P

No i od 27 siłownia .. o.O

Opublikowano

najpierw pożegnanie z kumplami (3 gim), potem ide oddać świadectwo do technikum, jutro mam powtórkę lanego poniedziałku, cały lipiec do parku wodnego, pod koniec lipca urodziny (po drodze jeszcze z 6 koleżanek ma urodziny : D), rajd PTSM pożegnalny, sierpień to opierdalanie sie, wódka, pole i szkoła kurwa ; d ew. na krakona sie przejde ale raczej nie bedzie mi sie chciało

wiem że miałem tylko napisać jak uczczę rozpoczecie, a nie co bede robił w caałe wakacje ale chciało mi sie (co jest dziwne) napisać wiecej

ae1d1005fe.png

Specjalista
Opublikowano

Na pewno w pierwszy dzień wakacji trzeba sie najebać xD ,ale najpierw to raczej trzeba komuś na koniec roku nastukać do główki, a potem zacząć żyć normalnym życiem, a nie ciagle szkoła szkoła ...

Uczucie rozpoczecia wakacji? No 9 miesięcy na to czekałem więc te 2 miesiące niektórzy 4 to muszą jakoś solidnie wykorzystać

1365526782-U231645.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ja co dzien bd biegal.

Nakurwial na silownie.

Walil w worek.

I tak co dzien.

Az cos ze mnie bd.

:D

Albo pojde w chuj gdzies do roboty i chuj z marzen :(

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ej omek znow bd polowal na Ca w dziale jak co dzien :D

Moze ja sie zapodam do tej roboty :D

@Top ale piwko to tez niezle rozwiazanie prawda ??

Np.Warka ?

Co polecicie :D

Opublikowano

Zaczynam codziennie biegać o 5 rano...

To mi się podoba :)

Ja też będe w wakacje biegał :D

Trzeba na nogi przypakować troche ^^

logofuw.png

Fjuczerr nakurwiamyy

xD

Opublikowano

Ja uczczę skacząc, trulając się i drąc mordę "W końcu, w końcu" :D

A potem pewnie pół dnia na polu z kumplami a pół w Metinie przez całe wakacje ^^

Opublikowano

Jak zdam to się będę zajebiście cieszył i grał w piłkę codziennie

A jak nie zdam to załamka ;/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Hmm... Ja dzień po zakończeniu organizuje bibę ^^ ofc. alkohol

A w przeciętne dni - Basen , hala , komp , mecze , rower ^^

Jakoś mało to męskie, jak facet chodzi w body!

Opublikowano

nakurwiamy czterdziestoma osobami, na ognisko. : >

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...