Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo szukam i szukam i niemoge znalezc No_dc dla ISro :// moze ktos bedzie taki fajny^^ ze by mi podal link do niego ;) pozDrO!

Opublikowano

Nikt tu nie jest fajny. Wszyscy tutaj to ZUO. Kup sobie okulary. Mam nadzieje ze nie grasz na Athens albo Saturnie.. Poczytaj zanim napiszesz.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Człowieku.. "Szukam szukam i nie moge znaleźć" ? Jak byk podpięty temat i nie widzisz? To jest żałosne. Wogle nie szukałeś.

Jest loader. Pomijajać tematy takie same jak ten których jest masa.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano
Człowieku.. "Szukam szukam i nie moge znaleźć" ? Jak byk podpięty temat i nie widzisz? To jest żałosne. Wogle nie szukałeś.

ehh samego no-dc nie ma bo kto`s temat usunoł ehh ;/

nodc.info

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie, nikt Ci nie poda linku do no-dc . Mamy tutaj już dosyć takich jak ty . Wystarczy spojrzeć na podczepione tematy albo wpisać w "szukajkę" hasło loader noobku .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

jakbys nie wiedzial to wyzej ciebie juz podany jest link.. jak to powiedzial ten pierwszy Pan... "KUP SOBIE OKULARY"..;) Szacunek dla uzytkownika Xanter i thx za pomoc ;)pozDrawiam

Admin Cienia
Opublikowano

Ok dosyć spamu, masz loadera - ma on w sobie no -dc myślę że inne opcje nie będą ci przeszkadzać.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...