Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol Mam Nobski Problem

kosiasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol tyle to ja wiem ale jak tam dodac np to ----> xxx://www.wr-pl.com/signum/2/2/MP7A1/%20Lzs%20/1%20.54/25/60/0/Sniperkosa

xxx= http

NIE HAKUJ NA POLAND

Opublikowano

Ok.

Wchodzisz w Panel Kontrolny/ Edytutuj Sygnaturę. Następnie masz na górze te różne znaczki. Poszukaj "Wstaw Obrazek" kliknij i następnie dodaj ten link.

Opublikowano

jak wpisuje tam ten link to pisze ze aNie jesteś upoważniony do używania tego typu rozszerzenia dla obrazków na tym forum. Dozwolony format to: xxxx://www.domain.com/picture.gif, a niedozwolony jest: xxxx://www.domain.com/picture.one.gifmin nie pozwala linkowac ;(( wiec ??

NIE HAKUJ NA POLAND

Opublikowano

Jak wstawiasz na Imageshack i masz ten obrazek to klikaj na niego aż Ci się zrobi jaki chcesz duży i zmień.

@Down:

Po co złączyłeś wszystko skoro se poradził Kosiasz ?

Opublikowano

Lol no dobra robisz tak wchodzisz na tą sygature wiesz wr-pl dajesz prawy przycisk myszy na obrazek i dajesz Zapisz Obrazek Jako...

2.Potem wchodzisz na stronę imageshack.us i dajesz Browse.

3.W wybranym przez ciebie miejscu zapisana obrazka podajesz ścieżkę pliku np.{.jpg , .gif ,.swf itp}.

4.Gdy juz podasz ścieżkę pliku to dajesz Otwór i klikasz na stronie przycisk {start upload!} i czekasz aż ci się wgra obrazek.

5.Jak już ci sie z upladuje obrazek przesuwasz stronę na sam dół

6.I masz tam Linki nie patrz na linki z góry i kopijesz link zdjęcia z podstawką [/img]

no siema

Opublikowano

xxx://img15.imageshack.us/my.php?image=sniperkosa.jpg zrob mi to jak możesz pliska i podaj mi link do niego

NIE HAKUJ NA POLAND

Opublikowano

no lol jak ty to zrobiłeś mi pokazalo ----->Dynamiczne strony w tagu [img są niedozwolone

NIE HAKUJ NA POLAND

Opublikowano

a linki to wchodzisz edytuj sygnature dodaj obiekt specjalny i wybierasz center i wklejasz tam link klikasz ok i masz ;p

NIE HAKUJ NA POLAND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...