Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ANKIETA]GRA FPS ROKU

Stukniety

roku gra  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. gra roku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up w cs i w te gry co dalem gra zdecydowanie najwiecej ludzi ze wszystkich fps w takim razie powinienem tez dodac cod mw ale to jednak nie ma sensu

Opublikowano

Oczywiście że cs .16

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

CoDy wymiękają przy grze FarCry2 ;). Single są strasznie banalne... nawet na najtrudniejszym... Sprobujcie zagrac w FarCry2 na poziomie ZABóJCA bez kodów ! To pogadamy ;).

jqeuR.png

Opublikowano

@ Keniger

Epic FAIL .... First-person shooter (FPS). Nadal twierdzę , że FPS roku jest FarCry2 gdyż AI przeciwników przewyższa wszystkie FPS wydane do tej pory :).

Mówię o AI na poziomie ZABÓJCA.

jqeuR.png

Opublikowano

@ Keniger

Epic FAIL .... First-person shooter (FPS). Nadal twierdzę , że FPS roku jest FarCry2 gdyż AI przeciwników przewyższa wszystkie FPS wydane do tej pory :).

Mówię o AI na poziomie ZABÓJCA.

zarówno

FPP jak i FPS jest poprawnie...

FPS - First Person Shooter

FPP - First Person Perspective

Opublikowano

Wiece czym jest konkurs na grę roku ?

konkurują w nim gry TYLKO I WYŁĄCZNIE gry z danego roku ...

1. Crysis 2 - 2010/11

2. CoD Black OPS - 2010/11

3. BF Bad company 2 - 2010

4. CoD MW2 - 2008/9 ?

5. Aliens vS Predator - nie wiem.

6. cs:s - 2005 bodajże

7. cs.1.6 - 1999 ...

8. BulletStorm 2010.

gratulacje. z 3/4 gry się nadają do waszego pseudo konkursu.

Opublikowano

CS 1.6

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

up zgodze sie z toba crysis 2 ma zajebista grafike , lecz bf3 juz przebija tak to jest z grami z najwzysza grafika gra nie utrzyma sie wiecej niz rok bo znajdzie sie ktos kto ja przebije i to sie chyba nie skonczy , ale przeciez grafika taka jak na prawde w prawdziwym swiecie ktory nas na codzien otacza gra bedzie przedobrzona i to nie bedzie juz fajne Gra bedzie przedobrzona wtedy beda gry w hd z taka grafika i na tym etapie chyba sie zakonczy udoskonalanie grafiki ohh pozostaje jeszcze grafika 3d ktora tez bedzie wyjebana w kosmos , do tego dochodza okulary ktore po paru aktualizacjach nie beda potrzebne gry beda tak dobre ze az zjebane , ale przeciez to nie nastopi po za rok koniec swiata

Opublikowano

aaa co tu robi CS ?!?!!?!?

Ta gra jest przestarzała, dobra była dawno dawno dawno w ch*j dawno temu. Teraz tylko maniacy grają i no-lajfy ze słabymi komputerami.

Crysis 2 fany.

CoD MW2 też, ale jest starszy od Black Opsa, więc nie wiem co on tam robi.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

100% Crysis 2 albo COD jakis.

CS DNO !

Ja dalem na Crysisa 2.

Opublikowano

z tego co sie orientuje to skoro jest gra fps "roku" powinny byc gry 2011 ,a CS razcej sie do tego nie zalicza.

poza tym nawet jakby to to by bylo nie fair w porownaniu do innych gier gdyz cs jest udana gra ,ale zbierala fanow od dlugich lat ,a inne gier nie mialy szans ,a mimo to Crysis tutaj debiutuje. osobiscie mw2 zaznaczylem

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...