Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) Dziś zacząłem grać w Dekaron na prywatnym serwerze EliteDekaron.grałem już w gry MMO tego typu, ale wiadomo jak to gry, podobne, ale nie do końca , wiec nie wiem jeszcze wszystkiego..

Jak w temacie szukam kogoś do towarzysta, kogoś kto zna już troszkę tą grę i orientuje się co gdzie jest i co z czym jeść... Chcę się nauczyć grać i się pośmiać, bo wiadomo, że w grupie raźniej, niżeli grać samemu...

Może czyta to ktoś kto też dopiero zaczyna i chce się nauczyć grać no to pisać śmiało pogramy razem :)

GG: 4607447

Mam 16 lat i fajnie by było gdyby osoba towarzysząca była mniej więcej w tym samym wieku (jak masz 16-20parę lat, się dogadamy :D)

Opublikowano

Mam 17 lat... też zacząłem grać na elite... wiedz że już kiedyś grałem ale to dawno... i już nie ma postaci nie ten serwer... ale jak chcesz się czegoś dowiedzieć, coś poexpić razem bo długo już gram w dk więc mogę coś podpowiedzieć... to pisz na nick DRUMnBASS... SIEMA :D

NIE SIŁA LECZ TECHNIKA UCZYNI Z CIEBIE PRAWDZIWEGO WOJOWNIKA

By Zaraki Kenpachi 14913f4.jpg