Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PX Sp up. Opłaca się kupić?

Dodatkowe Sp  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dodatkowe SP 15% 10% i 5% si? przydaje?

• Tak, dodatkowe Sp przydaje si?.
    • Nie, to tylko strata dinarów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam pytanie czy oplaca sie kupic px Sp 10% 15% i 5% up. Szczegolnie gram na ffam gdzie bardzo dokucza mi brak Sp. Interesuja mnie wasze wypowiedzi. Bede nagradzal + i - jak kto woli ;]

Edytowane przez Slimus96
Opublikowano

Przydaje sie napewno lepiej to niż stamine bo nie tylko na FFA sie przydaje na harbor_ida Explousive też wiec radzi łbym ci wybrac SP UP

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

@up Pewnie nigdy tego nie miałes i się wypowiadasz...

SP UP jest dosć przydatne w każdej rozgrywce, zawsze troche szybciej ładuje ci się sp i przydaje się w ucieczkach.

Plusem jest tez zmiana kolorku :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Może być ale osobiście zamiast kupować Px sp up wole odpalić hacka z samą staminą i grać normalnie. Ale ogólnie px jest przydatny wszędzie. Kupuj jak masz kasę ;)

.

Opublikowano

@Up

Nie opłaca się kupować staminy.To tylko strata cennego czasu na ładowanie SP.A jak masz wykupione SP to od razu masz + ileśtam SP i wcale nie tracisz czasu na ładowanie.

asusplv1.png

Lubię plusy + ;)

Opublikowano

To już lepiej ściągnąć hacka z full stamina i tyle na FFA nikt nie będzie widział że cały czas biegniesz sprintem przez całą plansze :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

oplaca sie kupic co bedziesz z kitem latac na stamine ? Oo to juz zajmuje slota na ktorym mogly by byc flashe ;D

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...