Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt.] Skin Multiplayer

bLiNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema.

Mam do was pytanie, jak zrobić żeby każdy widział inny skin.

Czyli że jeśli ktoś ma skina ja będę go widział taki jak on ma a nie że ciągle ten sam skin.

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o skina to wrzucasz go do minecraft.jar do folderu mob bodajże i już. Bez konta premium. Potem w multi będą widzieć twego skina

Opublikowano
Jeśli chodzi ci o skina to wrzucasz go do minecraft.jar do folderu mob bodajże i już. Bez konta premium. Potem w multi będą widzieć twego skina

Nie prawda. Tylko ty będziesz widzieć tego skina, a inni będą cię widzieli, jak byś miał podstawowego, więc nie kłam -_-

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Eeee no to dziwne. Mam pirata :P (zamierzam kupić org) i wrzucam skina char.png do folderu mob i mam nowego skina i na multi inni go widzą o.O

Opublikowano
Eeee no to dziwne. Mam pirata (zamierzam kupić org) i wrzucam skina char.png do folderu mob i mam nowego skina i na multi inni go widzą

No to albo wszedłeś na nick osoby, która ma org. i ma skina, albo koledzy robią cię w jajo :P

1339163822-U301909.png

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Przecież widać screeny innych osób jak nic nie instalujsz.

Musisz kupić wersję gry premium i tyle.

Nie ma innego rozwiązania!

Opublikowano

@Up Tu nie chodzi o rejestrację na serwerze, lecz na minecraft.net. Jeżeli ktoś się zarejestrował na nicku Tadek na minecraft.net, kupił premium i wgrał sobie innego skina, to jeśli ty na piracie wpiszesz jego nick, (w tym przypadku Tadek) to będziesz miał jego skin :P

Edit: Hmm.. a może wy wszyscy gracie na MineShafterze?

1339163822-U301909.png

Weteran
Opublikowano

@Up

Raport za Spam po raz kolejny odpisujesz w temacie chociaż już odpowiedziałeś.

@Top

Sprawę załatwi mineshafter. Wpisz w google, później załóż konto, zaloguj się, wybierz skina, ściągnij pliki.

1339226679-U337649.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

@up

mineshafter to dobre rozwiazanie ale dziala tylko gdy inni tez maja mineshaftera.

@tp

wyjasniam w dwoch slowach :

KUP PREMIUM !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...