Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftCiti 1.91

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałbym przedstawić save NIE MOJEGO autorstwa jak dla mnie jest poprostu niesamowity i jestem pełen podziwu dla tego gościa co to zrobił więc ogólnie nie będę więcej mówił tylko daje film i downoload KLIK

zbieram plusiki xD skan:

Dla tych którzy chcą więcej efektów texture pack: http://adf.ly/1dzGe źeby działał musisz miec hd patchera

post-222670-0-20784800-1307213512_thumb.png

Opublikowano

jak by grał bez wspomagaczy to by jej nie skończył i za 10lat chyba xD a tak wogule to dobre zeby nakrecic jakis move np: Wydawało ci się ze jesteś sam w tym opuszczonym mieście ale w nocy.... ....nie jesteś i wiecie taki zachód słońca i ze niby po zmroku takie zombi na ulicach xD wy na wieżowcu uzbrojenie w zbroje miecz i luk i na nie tak :D prawie jak resident evil xD

Opublikowano

Przepiekne ;* :)

Pytanko - Czy sa CopyRightsy?

Bo na swoj serwer chetnie wkleje ;)

pelen podziw dla autora

6ydVTxs.jpg

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Bez żartów, to jest rewelacja. I on to sam zrobił w 6 miesięcy? .. Wow.

Szacun dla tego gościa, pewnie by dużo zarobił gdyby save sprzedawał za pieniądze.

Opublikowano

link działa bo cos nie pobieram mi sie te miasto

Ale fajnie by bylo pograc w te miasto szcun dal tego goscia któr to budowaL :) :)

Dam pomysł na:

plugin typu mini-game (1)

Chętny? pisz na pw.

Opublikowano

Ale musiało mu się nudzić mi się nudzi 2-3 dni a później już nie więc nigdy nawet 1/4 bym nie zrobił :D.Chciałbym taki budynek 1 chodziarz dla siebie ten co jest w 2.32 ten wyższy,a wie ktoś może co on ma za piękne tekstury z skąd można pobrać o ile się da.

634534203295449218.png
Opublikowano

Koles to wczoraj dodał a ja to pobrałem sobie chyba niewiem ile ale dawno to sciaglem

Opublikowano

Mogłeś dać to w jego ADF.LY, Autor teraz dzięki tobie traci kasę!

Gratulacje!

10[+]

20[+]

30[+]

40[+]

50[-]

100[-]

200[-]

500[-]

1000[-]

Opublikowano

Noo no świetne miasto przyznaje szczerze. Widziałem je na forum minecraftforum.net ;). Ciekawi mnie jak on to wybudował? Mieszkał tam i patrzył po kolei czy może z googli obrazki itp :). Na prawde epickie miasto.

Opublikowano

@refresh tam sie ktos pytal o texturepacka to jest w opisie a apropo mapy to polecam zwiedzic elektrownie atomowo :D jest nawet rdzen reaktora ktory mozna wylaczyc

Opublikowano

@Up Raczej jednym obrazkiem :P

Co do miasta: O kurrrrde! Najs miasteczko, chętnie bym w takim zamieszkał w realu :D

Heh no w sumie napisze , że jak to zobaczyłem to pierwsze co ;p

Opublikowano

WooW!! Pobrałem to i przez 2 godziny zwiedzania (narazie) odkryłem piękno minecrafta :D Chętnie zwiedził bym całe miasto ale nie mam aż tak dużo czasu :D Szacun dla gościa, jakby w tych większych budynkach jeszcze wnętrze zbudował to...

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...