Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zawsze przed exp'em kupuję full spearów ile potrafię (obecnie jest to 8 bo mam 10 lv). Expię sobie pewien czas i muszę wracać do miasta. Mogę temu jakoś zaradzić, ponieważ to bardzo denerwujące latanie tu i tam ;/ Mam ranger cloak i plate legsy, stell shield, nie chce zakładać plate armor bo bardzo dużo capa on zabiera ;/ Wiem że jest to bezsensowna sprawa ale sądzę że ten problem ma wiele paladynów z takim poziomem jak ja ;/

EDYTUJĘ PONIEWAŻ CHCĘ DOPISAĆ ŻE MAM FACC!

ŚWIAT LUMINERA!

Edytowane przez Aldalin Varan
Opublikowano

Graj Knightem :D ja nim gram i nie mam problemów^^ Ja z tego też powodu właśnie zrezygnowałem z gry palkiem. Po prostu wolałem siedzieć i expić ile wlezie niż ciągle biegać.

Nie no tak na serio. To może exp na razie na trollach lub tam gdzie one w pobliżu się znajdują. Jak będziesz już miał mało spearów to po prostu podlecisz i sobie trochę lootniesz. Z większym lvl już nie będziesz miał takich problemów więc staraj się wytrwać :]

snikersproject1.png
Opublikowano (edytowane)

@UP grałem knightem i dowiedziałem się, że takim 20 palkiem spokojnie go tłuczesz a knightem z full potami musisz latać i mieć x2 razy większy lv żeby na dragonie huncić ;] Dlatego JA zrezygnowałem z gry knightem ;]

@chaterchater

co dziesięć trolli wypada 1 spear.

Podoba mi się pomysł z lżejszym ekwipunkiem ale pewnie drogie takie blue legsy ;/

Opublikowano

Jeżeli możesz to kup trochę CC na allegro. Na prawdę są tanie, a różnice w grze poczujesz :]

No niby tak ale to wszystko się później wyrównuje. I knightem można fajnie bocic^^ i nie trzeba wydawać kasy na kamyczki do skillowania.

Mi się knight podoba i na razie gram nim. Każdy ma inne upodobania. Druidkiem się też fajnie gra ;]

snikersproject1.png
Opublikowano (edytowane)

@Socom95 CC powiadasz... Ja sądzę że mogą mnie oszukać ludzie ;/ Trzeba podawać jakieś passy? Oraz czy to drogo?

EDYTUJĘ. Nie nabijam głupawych postów tylko szukam pomocy.

Opublikowano (edytowane)

Ja kupiłem kilka razy i mnie nie oszukali. Na moim świecie 1cc=1zł. Czyli np. zakupisz sobie 10cc i gitara^^

Popatrz w komentarzach czy nie mają negatywów i ile mają pozytywów.

@aha. Nic nie trzeba podawać. Jedynie co to Nick postaci i w jakim mieście się znajduje. Np. nick: Socom Miasto: Thais

@@podaj nazwę twojego świata to Ci poszukam fajnych ofert.

Edytowane przez Socom95
snikersproject1.png
Opublikowano

Najlepiej to tak zdejmij te plate legi narazie , zaloz jakies leather lub te co miales na poczatku.

Idz do Ab'Dendriel [zobacz mapke] tam kup klucz za 5-15gp u NPC [nie pamietam dokladnie ceny]

Wbij na expa i juz.

Tam jest sporo trolli i trolli championow a z nich sypia sie speary.

Sa tez ziomki co wyrzucaja speary na ziemie z trolli to zawsze mozesz wziasc.

A jak cie to denerwuje moze idz w pt z podobnym lvlem i wbij jakis 12-15 i wtedy juz bedzie dobrze :D

-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...