Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto. Czy tickiet pomoże?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcialem sie zalogowac na konto, lecz pisze ze nie moge sie zalogowac. Wiecie czy jak napisze ticketa do Supportu to oddadza moje konto. Znam jaka date urodzenia podalem i kiedy premki byly aktywowane itp.

I ile trwa odpowiedz od g1 ? Orientujecie sie ?

Opublikowano

nic nie odzyska.. date urodzenia moze zobaczyc u kazdego, na kazdym profilu.. (chyba) zeby odzyskac musi znac pytanie i odpowiedz..

Zbieram +

Opublikowano

Wiesz co..

Spróbuj się za godzine ponownie zalogować, bo czasami robi się taki bug jak z gry wywali ;)

Więc jak się nie uda to ticketa napisz ;D

Licze na - ! ;]

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano (edytowane)

A może masz zbugowane konto.? Spróbój się zalogować w grze ;)

Jak dalej nie będzie wchodziło to napisz ticketa do supportu, a oni odpowiedzą co masz im napisać jako dowód, że to twoje konto :)

@Down jakoś inaczej zrozumiałem to co napisałeś ;p

Edytowane przez HackMaster3

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

W momencie kiedy napiszesz do nich oni będą od Ciebie własnie chcieli wyciągnąć date urodzenia i inne informacje które podawałes przy rejestracji danego konta.

Przynajmniej ja tak miałem...

x

Opublikowano

Niektórzy nieznają się i pier**ą głupoty... data na profilu hahaha!! Musisz napisać do g1 e-mail na adres [email protected] bo tickety na stronie nie działają i teraz takim sposobem tylko się da, wiem bo sam próbuję odzyskać konto. Napisz do nich maila i powiedz że ktoś ci je ukradł i podaj wszystko co do niego masz.

Opublikowano

OK spoko, ale mam kayloggera na kompie wiec narazie nie pisze zeby odzyskac konto... Chyba go usunalem wiec jutro napisze

Dobry ziomek jesteś mówisz że masz keyloggera na kompie a logujesz sie na forum. Gratulacje Tobie może właczysz jeszcze GG i inne?

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano (edytowane)

ja staralem sie 6 miech o konto ale odzyskalem ^^ 57 lvl

mam do wymiany konto 33 lvl z famasem mp7 itd na 25 dni + za premke gold \silver 30 dni pw

Edytowane przez klakiero
Opublikowano

Dobry ziomek jesteś mówisz że masz keyloggera na kompie a logujesz sie na forum. Gratulacje Tobie może właczysz jeszcze GG i inne?

Jak mowie ze MAM to MAM. Chlopie juz 2 konta ktos mi ukradl od piatku wiec mam. Na maila nic nie przychodzi a ktos mi zmienia haslo wiec musze miec.

Opublikowano

@kiuryca0wn

Jak masz keylogera to wal szybko formata!Bo zaraz jeszcze wbiją ci się na poczte na konto bankowe i inne i będziesz miał nie tylko skradzione konto w WR ale i inne nie przyjemności.Tak jak mówił kolega muisz napisać do nich maila ponieważ tickety od pewnego czasu nie działają.

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

@kiuryca0wn

Jak masz keylogera to wal szybko formata!Bo zaraz jeszcze wbiją ci się na poczte na konto bankowe i inne i będziesz miał nie tylko skradzione konto w WR ale i inne nie przyjemności.Tak jak mówił kolega muisz napisać do nich maila ponieważ tickety od pewnego czasu nie działają.

Dokładnie, wal formata kolego jeśli ci przyjemności miłe. Na przyszłość polecam też zainstalować Spybota... ( wykrywa 99% keyloggerów i innych ).

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...