Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Otóż dzisiaj postanowiłem stworzyć nowy świat w minecrafcie i zacząć od nowa ... :) Zbudowałem chatkę i idę spać. Nagle się budzę i atakuje mnie zombie ... jak ?! o.O Domek mam zatkany ze wszystkich stron, jest oświetlenie, brak dziur WTF ?! Myślałem jeszcze że to przez to że może na ziemi się spawnują potworki, nigdy tak nie miałem, ale co tam. Stawiam deski i idę spać. I atakuje mnie szkielet ... -,- Proszę mi pomóc ! :) Pobierzcie to zobaczcie.

Aha, tam gdzie jest ziemia miały być okna :D

Oto save : http://www.speedyshare.com/files/28801545/New_World.zip

Skanik : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=55ed7dc8440268b4d63dea52c874ea2b9ff601cdeb69d3870995ca19a08e7609-1307201330

Edytowane przez GeleX

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

więc tak albo w domu masz ziemie albo jakąś luke przez którą ci wchodzą jak masz ziemie to ją usuń bo z ziemi się respią a po za tym niektórzy tak mają ja też tak miałem że ide spać i bam zombie mnie atakuje,,...

h1Atq.gif

Pomogłem daj +ika

Opublikowano

Ja ja gram z kolegą na moim serwerze, to też tak mamy w naszym wspólnym domku, że nas atakują (mnie często zombie a mojego kolegę szkielet), ale już wiem w czym tkwił zawsze problem (zawsze zapominałem zamknąć drzwi od domu xD)