Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SE x8 czy LG GT540 (Swift)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm swift to LG ale swoją drogą mam teraz Samsunga Monte i działa bez zarzutu :) Sprzedaje go tylko dla tego iż nie ma Androida :] "Szajsung" nie wnikam co ty robisz z telefonami ale Samsung nigdy mnie nie zawiódł :)

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano (edytowane)

SE X8 ja miałem dużo SE i nadal mam i ci powiem że nie miałem problemu.

LG miałem okazje się pobawić 2 modelami i powiem że już bym wolał C905 niż swift ale X8 to chyba lepszy wybór a jak możesz inny tele to weź Samsung monte jeden z udanych modeli samsunga tylko pamiętaj żeby nie zawalić pamięci bo będzie mulic.

Edytowane przez DrJoint69

87016652.png

Opublikowano

x8 polecam.Szajsung jak sama nazwa wskazuje to szajs:)predzej czy pozniej ci sam padnie.

Wyjdź znawco.

Co do topciu to swift bije x8 na głowę.

Opublikowano (edytowane)

Miałem swifta i po 2 tygodniach się pozbyłem szajsu większego nie trzymałem w ręku, teraz mam x8 i powiem Ci że jest o niebo lepszy se od tego szajsu zwanego lg.

PS. dla hejterów x8, pewnie nawet nie używaliście x8 a piszecie jakbyście się doskonale znali >.>

PS2.xperia x8 najlepiej chodzi na GoLauncherze

Edytowane przez endziu
Opublikowano

youtube4, miszczu na swifcie w żadne gry 3d nie pograsz "znawco". Co dopiero na x8.

Swift, może swift 2 jak cię stać ;)

youzjeb4 nie odpisuj mi, bo to tak jakbyś chciał szajsowym komputerem z allegro za 1500 zł dorównać składanemu samodzielnie za 4 kafle.

Innym razem.

Opublikowano

Polecam ci ten telefon z własnego doświadczenia SE x8...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Se x8

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||