Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nie pobierajcie "SiroSix 9.8".

smokeweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, ale on nie zrobi wszystkiego. Mimo jego użycia bardzo prawdopodobne, że jakiś syf jeszcze siedzi w ukryciu chociaż nie widać jego działania.

Keylogger + rookit i nawet nie będziecie wiedzieć, że cokolwiek macie.

Tutaj są niezbędne po Malwarebytes jeszcze logi z OTL + GMER.

Więcej informacji w poprzednim moim poście w tym temacie.

Jak wam się nie chce to chociaż użycie jednego z tych narzędzi:

- Dr.Web LiveCD

- G Data AntiVirus BootCD

1373662483-U83583.png

Opublikowano

a miałem niedawno tez napisac o tym haku właczylem go to zdązył mi poblokowac pol kompa ale mam viste ,sie przywrucilo system raz dwa i po klopocie tylko cos z regedit nieidzie wiecie moze jak by dalo rade to zrobic?

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

Jesus... A miałem ochotę troche pochamsować... Dobrze że tego syfu nie pobrałem chcociaż się zastanawiałem ale ostatnio nie gram na hackach.

Format w moim przypadku to cos niemożliwego. Straciłbym pół dysku czyli 500gb wszystkich moich plików. Fiuf...

Już więcej nie będe wyłączał Noda tylko po to żeby zagrać na hackach! No way...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

JAK NAPRAWIĆ MENAGERA ZADAŃ !

Jedną z prostych opcji jest włączenie go w rejestrze systemu i przechodzimy do Start -> Uruchom -> gpedit.msc -> Konfiguracja użytkownika -> Szablony administracyjne -> System -> Opcje klawiszy Ctrl + Alt + Del. Otwieramy dwukrotnym kliknięciem opcję o nazwie “Usuń menedżera zadań“. Zmieniamy jej wartość na “Wyłączoną” i zapisujemy zmiany. Funkcja ta jest dostępna tylko na koncie Administratora.

Opublikowano

JAK NAPRAWIĆ MENAGERA ZADAŃ !

Jedną z prostych opcji jest włączenie go w rejestrze systemu i przechodzimy do Start -> Uruchom -> gpedit.msc -> Konfiguracja użytkownika -> Szablony administracyjne -> System -> Opcje klawiszy Ctrl + Alt + Del. Otwieramy dwukrotnym kliknięciem opcję o nazwie “Usuń menedżera zadań“. Zmieniamy jej wartość na “Wyłączoną” i zapisujemy zmiany. Funkcja ta jest dostępna tylko na koncie Administratora.

ten Virus co byl w haku zablokowal takze " gpedit.msc " wiec nie mozna otworzyc ... znaczy otworzy sie ale blad wyskoczy

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

Jak wam nie pomogą te programy co o nich pisze razor to polecam wyzerować cały dysk twardy programem MHDD .

Ten program usunie wam wszystko co było na nim zapisane i nawet tego nie przywrócisz . Więc żaden wirus nie przejdzie przez to .

16359.png

34922.jpg

31019.png

Opublikowano

2 UP ja miałem coś takie to informatyk powiedział że żaden antyvirus tego nie wykryje

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Udało mi się tego pozbyć. Już nie będę ściągała hacków. Te które sama robię mi wystarczają.

Opublikowano

dzięki za info chciałem pobrać i na zombie opks pograć

Uff dobrze że nie pobrałem

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...