Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nie pobierajcie "SiroSix 9.8".

smokeweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, nowy Sirosix 9.8 jest fałszywy i zawiera wirusy które infekują komputer. Proszę o zamknięcie wszystkich wątków i nie pobieranie tego hacka, dla własnego bezpieczeństwa!

Opublikowano

Ahaaa... Weź się wysil i powiedz dlaczego tak uważasz. Bo bez dowodów nie należy nikogo oskarżać.

Jak masz jakieś dowody zarzuty to daj screena albo wysil się i opisz coś.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Człowieku sprawdź źródło a potem komentuj. Dowody? Proszę Bardzo.:

1. Odblokawnie wszystkich opcji VIP w Sirosix? (to już wydaje się dziwne)

2. Skan wykrywa Win:Malware.

3. ElitePVP - całe forum dudni od tego że ten hack jest fałszywy.

Więcej dowodów? Sprawdź źródło, albo przekonaj się na własnej skórze. Lub odwiedź oficjalne forum SiroSix.

Opublikowano

pierwszy lepszy dowod sirox niewrzucil go na swojoa stronke a z tej stronki co gosc ma tego 9.8 to wrzucil jakis typ ktory tam na 3posty

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No to moim zdanie wszystkich co to ściągneli czeka reinstal całego systemu a jak wam się ten virus w walił na BIOSA to ja wam współczuję.

PS: jak virus wszedł na biosa to żadnym anty virem go nie wywalisz bo on nawet go nie znajdzie , nie ma tam dostępu

@edit jeśli te virusy są takie groźne to to was właśnie czeka ^^^^^^^^^

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Oco kaman ja wziołem to z tej stronki co podał autor i teraz mi system się wali ...

Bądź Ziomek I Daj Plusa ! xD

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

300 postów

350 postów

400 postów

450 postów

500 postów

Opublikowano

Coder czyli reinstal windowsa ?!

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

300 postów

350 postów

400 postów

450 postów

500 postów

Opublikowano

W pewnym sensie masz rację. Ale troszkę za wulgarnie się wypowiadasz. Poza tym po co masz konto na tym forum? Pewnie tez szukałeś hacka i przez przypadek trafiłeś na ten temat.

W każdym razie trzeba być ostrożnym. + za temat.

sirosix'a jedyne co używałem to dinar bota, więc i tak bym tej "fake" wstawki nie pobrał.

hohohohohho xDDDD

CHYBA NIE WIESZ O CO MI CHODZI KOMSP XDDD

TO KARA NIE ZA HAKOWANIE TYLKO ZA TO CO BYŁO WCZORAJ XDDDD

Opublikowano

Bo na Win 7 jest taka opcja

Razzzor HELP

PS: Tym programem co dale usunalem 29 (chyba keylogoerow) avast nie pokazuje ze komputer jest zainfeokowany jak to robil przy starcie ale czy to napewno pomoze bo nie wiem czy moge sie zalogowac na poczte konto w banku i na allegro mialem zamiar cos kupic a nie moge czekac 2-3dni na to sprawdzenie a i to sprawdzenie to na forum peb?

Opublikowano

tak to bywa jak pobiera się co popadnie obu menu ładnie wyglądało na scrnie to już download i odpalanie - tak jak mój brachol, ale jak coś się spierniczy w kompie to bieda

nie mam tego robala w kompie więc nie do końca wiem co robi - pobawcie się w trybie awaryjnym może będzie łatwiej to coś wywalić

jak nie pomaga to zawsze można z botowac winde z live cd i zabawa w poszukiwanie wira

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

dobrze ,że nie pobierałem tego hacka , i więcej nie pobiorę hacków które wstawi ten koleś choć zrobił to chyba nieumyślnie ale najpierw sprawdza się na stronie autora (jeżeli ma) czy wyszedł nowy hack itp..

dzięki za info bo w wiele osób mogło go pobrać i by była masakra :/

+

Opublikowano

Choliera...

Kupiłem laptopa z zainstalowanym Windows 7, nie mam do niego żadnej płytki. Wie ktoś jak zrobić w takiej sytuacji formata?

Na jednym z dysków mam folder "recovery" Gdy go otwieram jest napisane, ze zawiera on pliki potrzebne do odzyskiwania systemu.

Czy to może mi pomóc w formacie?

Jeśli tak to jak to zrobic?

Proszę o pomoc dam + lub -

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Razor ja na nim grałem tylko inny incjector dałem hack działał a w starym injectorze pewnie były wirusy i keyloggery

Odrazu jak dowiedziałem się to usunołem link z pobraniem aby nikt nie miał przez to problemów bo sam już miałem...

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

300 postów

350 postów

400 postów

450 postów

500 postów

Opublikowano

Dobrze, ze mi sie nic z PC nie stalo... Ściągałem tego hacka ale zapomniałem antywirusa wyłaczyć i go zablokował, potem nie chciało mi sie zmieniać IP zeby sciagnąć z uploaded, ale by było.. Dzięki za info.

I am

1303226680-U198706.png

ubuser_2_mpc_ub.gif19858.gif

ubuser_2_ganja.gif17037.gif

74123495316050640700.png

71013185854196215204.png

sygnaturav3.png

Sygna by Evasion

Zbieram plusiki ;>

Opublikowano

Co macie zrobić, aby usunąć niepotrzebne oprogramowania i wirusy, a także włączyć menadzera zadań?

Najlepszym sposobem jest ściągnąć ComboFix'a, który usunie wam wszystkie lub większość nie wykrytych śmieci.

Pytania na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...