Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] TexturePack by Bary

bary223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na pierwszy to może być, nie słuchaj innych bo oni potrafią kliknąć na minus i mają to w dupie. Pracuj dalej ;P I we wszystkich postach tutaj masz + ode mnie

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@mateusz1424 Skąd wytrzasnąłeś " GderDoku " xD Nie mogę! Prawie się zesikałem ze śmiechu ;) DokuCraft :P Dzięki za to żeś mnie rozśmieszył.

@TOP

TxT mocno przeciętny... Nawet gorzej. Wiemy że to twój 1 , ale mogłeś go zrobić w programie , nie na stronie... Mi się nie podoba , ale dopracuj go lub zrób coś innego ;] Jednym słowem... Ćwicz dalej :P

F7FwxF8.png

Opublikowano

To co z tego, że twój pierwszy eee... "Texture pack".

To, że on jest pierwszy mogłeś wykorzystać i wziąć się za niego porządnie, a co za tym idzie zrobić wrażenie na wszystkich, a nie robisz takie coś na odwal się,

piszesz, że to twój pierwszy "Texture pack", i liczysz na +.

Nie daje ci za to oceny.

Opublikowano

To co z tego, że twój pierwszy eee... "Texture pack".

To, że on jest pierwszy mogłeś wykorzystać i wziąć się za niego porządnie, a co za tym idzie zrobić wrażenie na wszystkich, a nie robisz takie coś na odwal się,

piszesz, że to twój pierwszy "Texture pack", i liczysz na +.

Nie daje ci za to oceny.

Powiem tak:

Nie robiłem tego "na odwal się"... tylko chciałem zobaczyć,spróbować jak to jest <_<

Nie podoba się to wyjdź z tego tematu i nie wracaj ...

Pomogłem? Kliknij " Lubię to! "

http://www.mpcforum....repack-by-bary/ <--- Mój pierwszy TexturePack do Minecraft'a

Opublikowano

Ludzie to,że na stronie robiłem txt pack'a to nie znaczy,że trzeba dać mi minusa <_<

Publikuje bo chcę się podzielić,i dostać plusa nie minusa.

Są i ludzie co nie potrafią takiego zrobić i to dla nich,więc jak dla was szpetny txt pack,to wyjdźcie z tematu i nie musicie tu wchodzić...

Pomogłem? Kliknij " Lubię to! "

http://www.mpcforum....repack-by-bary/ <--- Mój pierwszy TexturePack do Minecraft'a

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co to kurwa za roznica czy na stronoie czy w programie fajnei to wyglada a wy minusujecie jak jestescie takie kozaki to sami se zrobicei a nie ktos cos zamieszcza na forum i jeszce minusujecie go -.-

-Ushio.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...