Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCKameralny [Dedyk][No-Hamachi][No-Premium][Wl]

Mateusz Smektal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Attero

Coś od siebie: Gram w MC parę miesięcy i szukam właśnie jakiegoś serwera ^^

Nick: LaMuerte

Coś od siebie: To samo

(BRAT)

Opublikowano

Nick: Terkontar

Coś o sobie: Człowiek, któremu tryb single-player się znudził. Jestem rozgarnięty i kreatywny, nie niszczę cudzej pracy, chcę jedynie pograć sobie z kolegą na jakimś porządnym, nie za dużym serwerze minecraft. Gram w minecrafta od czasów wersji 1.1.2

Opublikowano

Proszę o dodanie do White List gracza Crezer ;D

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Czemu jak chce wejść na serw to pisze : End of stream?

Poszukałem troche w google i wynika, że żeby wejść na ten serw to musze miec premium. blink.gif

Opublikowano

Nick: RamboMK

Coś od siebie : Mam na imie Mateusz i amm 16 lat. Bardzo lubie grac w minecrafta i warcrafta 3 (dote).

Opublikowano

ech cofam moje zachwalania wobec serva wiec tak byly duze lagi .. miałem 30k kasy top 1 ranku najbogatszych graczy uczciwie zarobilem na cukrze po 40 ceon czy jakos tak i nagle admin powiedzial ze robi reset i za 1h bd ok,ok to byl reset a po resecie kase wszytkich zjadlo ... mi 30k .. najwiecej na servie admin powiedzial ze wszystim odda po 2h ok powiedzial ze nie odda albo kazdemu da kase po tyle samo .. nastepnie chcialem to odrobic to botanik SPECJALNIE obnizyl mi cene cukru .. z 40 d 4 to jest srastyczna zmiana kasy oczywiscie nie oddali mi ok 1 h temu admin wywalil ponaf 70 diamentow ... crashe co chwile nie da sie na serva wbic MASAKRA !!!! nie polecam serva !! admini se jaja robia ...

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Nick: God

Coś od siebie: Gram w minecrafta pół roku uwielbiam często grac .

można sie dowiedzieć kiedy będzie się dodany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...