Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki serwerowe 1.6.6 Bukkit + pluginy!

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może ktoś wytłumaczyć jak używać tych komend ?Bo jest ich dużo a ja nie za bardzo wiem jak wszystko ustawiać adminem siebie już ustawiłem ale dalej co z komendami itp?

pruchol.jpg

Sygnatura by JA!

Nie bądź koza daj plusika!

Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!!

Opublikowano

postępuje według filmiku i nic mogę być tylko operatorem ale nic więcej możne ktoś przerobić to tak by to działało

Opublikowano

Koleś opublikował nie swoje pliki i go plus ujecie ?

Gratki dla NismonSa a nie dla niego -,-

Opublikowano

Yyy... WTF?! Czemu opublikowałeś moje pliki? Bez wyrażenia mojej zgody? Skończyłem już publikacją na mpcforum!

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

To nie są twoje pliki.Widać że umiesz czytać -,- To jest normalny bukkit 1.6.6 z kilkoma pluginami od Ciebie, a zaraz wrzucę nową paczkę gdzie będzie jakieś 2x więcej tych pluginów które sam pobrałem z bukkit.org i wgrałem.Tylko muszę zedytować parę rzeczy.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Kilka razy wyłączałęm i włączałęm, zmieniałem na false i potem na true i nic to nie dawało.

dołączam się mam to samo niema zwierząt i zoombie itp

a mam na true

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

Fajne pluginy jednak brakuje mi tu pluginu na ustawienie spawnu permissionss mi zbytnio nie chodzi tzn nie mam jak nadać grupy na serwerze i przydały by się pluginy na /time day i /time night

jak byś mógł dodaj do paczki dam +

Opublikowano

Zaraz dam pluginy.Uploaduje się...

http://www.multiupload.com/JOIQ78ELQ0

proszę.

skan

https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e29f21cfd54f81750f682c051d551cea0446d02f48d674ebffd14975bbef1fcb-1307617355

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano
To nie są twoje pliki.Widać że umiesz czytać -,- To jest normalny bukkit 1.6.6 z kilkoma pluginami od Ciebie, a zaraz wrzucę nową paczkę gdzie będzie jakieś 2x więcej tych pluginów które sam pobrałem z bukkit.org i wgrałem.Tylko muszę zedytować parę rzeczy.

Heh brawo dla tego pana, mi coś się nie widzi, że to jest toje, a dlaczego ja tak myśle ?

Dlatego, że:

To jest normalny bukkit 1.6.6

Tak samo jak pliki NismonS są na normalnych plikach bukkita 1.6.6

z kilkoma pluginami od Ciebie

Ta jasne, a pliki serwerowe by ktoś tam to nic innego jak zwykły bukit z pluginami.

Pobiorę paczkę i zobaczymy czym ona się różni od NismonS-a paczki, jeżeli wszystko jest to samo, np komunikaty z podpisem NismonS, to temat zamknę i poleci do kosza :)

@edit

Zacznijmy jeszcze od tego, że na twoim skanie pliki mają 111.9 MB, a pobrana paczka ma dokładnie:

24.7 MB.

Zrób nowego skana na Virustotal.

@Spokojnie, nie chcę się kłócić, ponieważ kidmod powinien być neutralny i nie wchodzić w "bójki" :D

Zamykam na czas wyjaśnienia sprawy, jakby co to otworzę i przeproszę :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@Krzysztofa - Avast skanuje to co jest w środku i to ma 100mb+

Żeby nie robił się spam to już zamknij ten temat bo nie chcę rozpoczynać kłótni na forum itp.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...