Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... Nudziło mi się, więc na szybko w MCEdicie zrobiłem mapkę typu Escape... Zadaniem jest wydostanie się z kopuły (jesteś w jej środku) na jej szczyt... Możesz zniszczyć maksymalnie 3 bloki ziemi i postawić 3 bloki ziemi... Przeczytaj tabliczki na starcie, włącz stoper i ruszaj!!! Następnie pochwal się czasem w tym temacie i walnij minusa :) Mapkę da rady przejść na kupę sposobów... Ja osobiście przeszedłem ja 4 razy zaczynając w różnych miejscach...

Screeny:

To jest ukryta treść, proszę

Download:

Download2:

Skan:

Sposób instalacji mapy:

Ściągnij paczkę, następnie ją rozpakuj np. na pulpicie... Następnie kliknij Start -> Uruchom -> Wpisz: ,,%appdata%" (bez apostrofów, ale z procentami) -> wejdź w folder .minecraft -> saves i tu wrzuć wypakowany folder...

PS. Jeżeli się zabijesz, zejdź na dół kopuły i zaczynaj od nowa (nie zeruj czasu)... Niestety nie da rady ustawić spawna tak nisko jak jest dno kopuły, więc trzeba schodzić ;)

Nothing to do here.

Opublikowano

Kurcze... Więcej nic już nie wrzucam... Nie po to piszę ten temat, uploaduje to, skanuje wymyślam mapki aby teraz plusy dostawać -.-

@Edit: Nowy link do downloadu...

Nothing to do here.

Opublikowano

Podoba się Escape czy nie?? Jak tak to może zacznę na stałe je robić (oczywiście inne)... Na ten pomysł wpadłem jak w MCEdicie chciałem kopułę z ziemi zrobić, i dziury się porobiły xD

Nothing to do here.

Opublikowano

Hmm... Pobrałem mapkę i nawet fajna, ale jest diabelnie ciemno :D Było już poświęcić chwilkę więcej czasu i dodać parę pochodni a nie kliknąć raz w MC Edicie pędzlem i "Mapa escape" ... Ale masz tego minusa za chęci.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Co za problem się przespać... Po zatym dziwne że masz noc, jak mapkę uploadowałem gdy był dzień w grze...

Nothing to do here.

Opublikowano

@Up. Nie chodzi, że jest noc, ale że klocki na dole po prostu zasłaniają światło :D Jakbyś zrobił ze szkła to by było już coś widać.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Dać w nocy !! good JOB ! ..... jest dzień zachód słońca po 1 minucie jest ciemno że nic nie widać popraw leci + ! bo chcesz minusy .

+ MAPA DZIWNA ! TEGO SIĘ PRZEJŚĆ NIE DA ..... KOLEGA PRÓBOWAŁ PONAD GODZINE I GÓWNO

MÓJ KOLEGA PRÓBOWAŁ 3 GODZINY I PRZESZEDŁ ZE ZNISZCZENIEM Z 80 BLOCZKÓW.

JA PRÓBOJE 30 MIN I MAM DOŚĆ NIE DA SIĘ PRZEJŚĆ POZDRO .

Jeśli zasłuzyłem daj

+

• 2 tygodnie później...