Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Porady do nowego konta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chodzi o to iż chcę zagrać w metin'a od początku. Proszę o napisanie kim najlepiej mam zagrać, w jakim królestwie i na jakim serwerze. Serwer chciałbym żeby był taki, abym mógł dobrze wystartować. Dobrze by było z kimś pograć (nie chodzi mi o sponsoring), kolega zawsze się przydaje.

Z góry dzięki.! :)

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

@Noctrunes jak masz tak pisać to nie pisz wcale..

@TOPIC

Serwer myślę że nie robi nic szczególnego, ja polecam Elares (sam gram:P), feniks, twierdze, ogółem wszystkie serwery są spoko.

Jak chcesz możemy razem pograć na Elares, mi się też gra znudziła i od nowa gram od wczoraj :D

Hmm. Co do tego kim grać, jeżeli chcesz szybko expić i dobrze, to myślę że woj, body do expa dobry i do pvp też, tylko trzeba go rozwinąć dobrze, body na początku ma większe dmg i jest szybszy, bo ma aure, berek itp. A mental za to jest silny, ma silne ciało to na legalu pociągniesz dużego spota z małym lvlem. Do mentala tańsze ku, do bodego nieco droższe.

Na początek wbij 5 lv, idź po skille, potem dobij sobie 20 lv, zrób lepsze eq i chodź dropić fms'ki, metiny bij, żeby kase zdobyć i poźniej dopiero możesz bić lvl i robić lepsze eq. Poczytaj może kilka poradników na ten temat.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Deimos. krolestwa prawie niczym się nie różnia, tylko niektórymi mapami. wychowałem się w jinno i jestem z tego zadowolony ;s.

bierz sure wp, G00D wyjaśnił.

Opublikowano

Zalety Healera:

- Bardzo tanie Księgi Umiejętności

- Bardzo dobra postać do pvp

- Możliwość usuwania negatywnych efektów(zatrucia,spowolnienia,)

- Celne skille

Ale też ma wady :

Wady Healera:

- Ciężko się expi

- do pt(party) i gildi chętniej biorą szamanów smoka

2:1 INT:WIT potem zręczność

uniwersalny build :

Przywołanie Błyskawicy -> Leczenie -> Błyskawiczny Rzut -> Zwinność -> Burzowy Szpon -> Zwiększenie Ataku

Tu masz taktyke pvp :

To jest ukryta treść, proszę

Wachlarz do pvp, Leczenia w pt, expienia bez konia. Wsadzamy do niego KD: Powtórki, Śmierci, Penetracji oraz

Wojownika/Sury +3 bądź +4.

Dzwon do expienia na koniu. Wsadzamy KD: Potwora, Śmierci i Penetracji równierz +3 bądź +4

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano (edytowane)

polecam taniej niz na syrku ^^ s21 candia wojo mental albo sura wp wbijasz 35 robisz boja z 2 tyg na metkach 35 robisz pro eq skile m6 ++ i na bo do 45 v1 do 61 w v2 do 78 robisz jakiegos buffa 75 lv i do groty do 99 lv ^^

@edit

oczywiscie jak masz kase to wbijasz skile codziennie bilolog i eq robisz coraz lepsze

Edytowane przez Popielnik
Opublikowano

Zagraj Szamanem Healerem :

To jest ukryta treść, proszę

Najlepiej w królestwie Jino server Syriusz (niestety nie mugłbym z tb grać ) lub Arkantes ( server drogi ale możemy zagrać ).

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Graj taka postacią jaką jeszcze nie grałeś - to jest moja rada :) Królestwo według mnie nie ma znaczenia, choć ja zawsze gram w Jinno ale to z przywiązania ;)

Możesz zrobić tak jak ja czyli czekać na nowy serwer który wg. mnie powinien pojawić się gdzieś na wakacjach :D

2nbcax2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...