Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy niedzilaja Hacki

RangerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlanczam wszsytko wlanczam DHHTPD wlanczam Engina laduje xD tabelke wlanczam MS i gdy aje Paly

wylanczam DHTTPD i ja kchecm dac Proces wtch wywala mnei co mam zrobic POMOCY!!!xD

Opublikowano

Hackuj korzystając z Xentare Trainer. ;]

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mam XP ale niemam server Packa 2 ani server Paka 1 i dlatego neimoge zainstalwoac innych programow .

A bez tego neiwlocnze tamtych hakow to moglbys mi dac jakeigos linka do Server Pavka bo niemoge znalesc i napsaisc jak mam uzywac tamtych hackow .xD

z gory podziekuje

Opublikowano

Mam XP ale niemam server Packa 2 ani server Paka 1 i dlatego neimoge zainstalwoac innych programow .

A bez tego neiwlocnze tamtych hakow to moglbys mi dac jakeigos linka do Server Pavka bo niemoge znalesc i napsaisc jak mam uzywac tamtych hackow .xD

z gory podziekuje xD

Opublikowano

Xtrainer mi niedzila niweim czemu Mam Server Packa na Plycie i go instaluje Gdy jzu tam siw wszytsko robi daje Instaluj i do polowy idzie Kreska i psize ze niemozna zainstalowac Server Pack i cos tam blblblbe.

Co mam zrobic zeby ten hack mi dzialal robilem nawetr nowego Windowsa i Formata Plz pomoz ktos.

Opublikowano

RangerPL żałosny jesteś....Masz wszystko podane jak na dłoni i jeszcze gg podajesz...NeoYunker a wybrałeś w jakiej wersji mapla chcesz grać..?Temat Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...