Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Handel kontem dziwna sprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,i z góry proszę o nie zamykanie tematu po uzyskaniu 1/2 odpowiedzi

Kilka dni temu sprzedałem na Metinie PL Woja mentala 61 lv za Smsy na smocze monety.Pisałem najpierw na czacie coś w stylu że sprzedam Postać woj mental skille M7 za Smsy.Koleś który kupił napisał dzisiaj do mnie,że konto zostalo zbanowane za "Handel Kontem" i jeśli nie oddam mu doładowania to wyśle film na którym widać jak sprzedaję mu postać.Jak myślicie,co zrobić ? Przekładać eq np na buffke i odczekac te kilka dni? On wysyłał mi Smsy z odstępem 1 dnia,i na filmie jest raczej tylko to,jak piszę mu Kod na doładowanie. A konto dostało bana zapewne dlatego że ktoś zrobił SSa czatu na którym pisałem tą wiadomość o sprzedaży

I teraz mam kilka pytań:

Czy za film,na którym widać jak piszę mu kod na Smocze Monety (ten Game xxxx na jakiś tam numer) mogę dostać bana?

Wierzyć mu i przełożyć to eq na inną postać,czy dalej grać normalnie ? Postać jest w V2 więc zmarnowałbym przepustkę,gdyby okazało się że tylko "straszył" tym filmem

I jak wyżej pisałem proszę o nie zamykanie tematu,po kilku odpowiedziach

Może i tak ale pisał dosyć dojrzale,ale na pewno młody jest bo smsy wysyłał od mamy czy coś ;d

Edytowane przez dwatrzy24
Opublikowano

No raczej nic Ci nie zrobią, po prostu podałeś, a człowiek głupi jest i wysłał. A tak poza tym to handel postaciami jest karany. Pamiętaj wszystko można przerobić.

A takie dzieciaki jak on, to ściemniają, bo chcą wszystko odzyskać, bo stracili na swojej głupocie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...