Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xenex i dwu miesięczny ban na posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*PROTEST*

UNBANOWAC XENEX'A!

UNBANOWAC XENEX'A!

UNBANOWAC XENEX'A!

PS. Jedyny rozsadny uzytkownik co cos aktualnie wprowadzal do życia na forum. GZ za bloka.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Dobra przestańcie płakać o unbana, tylko weźcie to wyjaśnijcie jak to się stało, co zrobił i dlaczego. TO pomyślimy tak?

Spam tu nie pomoże.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

To się stało że xenex wszędzie spamował swoim pierdolonym czatem mou się wkurwił i go zbanował i pousuwał to co o tym swoim czacie powypisywał

A banda kretynów wyżej wierzy że xenex jest niewinna ofiarą nadużywania władzy

Skoro mou wszystkie jego spamy o czacie wypierdolił to wygodnie xenexowi było zrobić z siebie ofiarę : buuuu założyłem czata i dostałem bana buuuu :(

a to że kurwa spamował tym wszędzie to nieważne jaki on biedny i nieszczęsliwy no kurwa mać

Chyba już wszystko wyjaśnione

Opublikowano

To się stało że xenex wszędzie spamował swoim pierdolonym czatem mou się wkurwił i go zbanował i pousuwał to co o tym swoim czacie powypisywał

A banda kretynów wyżej wierzy że xenex jest niewinna ofiarą nadużywania władzy

Skoro mou wszystkie jego spamy o czacie wypierdolił to wygodnie xenexowi było zrobić z siebie ofiarę : buuuu założyłem czata i dostałem bana buuuu :(

a to że kurwa spamował tym wszędzie to nieważne jaki on biedny i nieszczęsliwy no kurwa mać

Chyba już wszystko wyjaśnione

Koleżko, a ty wiesz co się stało ? o.O

JA PIERDOLE

Opublikowano

Dobra, wszystko wiem.

Zgodnie z ustalonymi przez nas normami karania blokadą kont użytkowników, xenex dostanie 7-dniową blokadę konta za reflinki w profilach użytkowników.

Pragnę przypomnieć Wam, że czat reklamowany przez niego NIE JEST czatem oficjalnym MPCforum i nigdy nie był.

Ponadto prosiłabym, abyście następnym razem nie robili rokoszy i powstania listopadowego, tylko na spokojnie zwrócili się do GM/admina. Jesteśmy ludźmi, naprawdę potrafimy się z Wami czasem dogadać.

Pozdrawiam,

duds.

1321896841-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...