Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 problemy z tibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 2 problemy z tibią, a mianowicie:

1) Chciałbym na laptopie grać czasami w tibie i mam problem ponieważ tibia mi się wcale nie uruchamia klikam 2x i nic nawet kilka razy a w procesach niby jest uruchomiona, może konfiguracja nie jest najlepsza bo to już bardzo stary laptop, ale jak sprawdzałem na moim poprzednim kompie również bardzo starym i w dodatku gorszych trochę to wszystko się uruchamiało, więc w czym problem???????

2) Zainstalowałem koledze tibie i mieliśmy grać na ots i pojawił się problem, a dokładniej, że jest mały ekran, chodzi mi o to jak złapiecie, żeby tą rozmowę rozwinąć dla zainteresowanych zdj zrobię o co mi chodzi dokładniej i ma mały ekran i wcale nie może tego rozwinąć dlaczego??? Wszystko bazuje na XP.

PS: Albo teraz dodam zdjęcia:

" http://imageshack.us/photo/my-images/402/maleokno.png/ "

" http://imageshack.us/photo/my-images/19/normalneokno.png/ "

Proszę o pomoc!!!. Pozdrawiam KoNrAd

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Opublikowano

Aha, w poniedziałek pojadę do kolegi to sprawdzę to.

A co odnośnie problemu 1)??? Czemu się nie uruchamia okienko ani nic się nie pokazuje?????

Opublikowano

Masz moze zasmiecony komputer ?

Sciagnij sobie Ccleaner + Defraggler [oba darmowe ta sama firma]

Pierw przeczysc CCleanerem kompa + oczysc rejestr next defrag C i D jak masz i juz git na koniec skanowanie systemu.

Mozesz miec jakies malvare czy cos zawsze mozna sie zabezpieczyc sciagajac Malvarebytes Anti Malvare [free wersja starcza] + ESET Smart Security [Nod32 + zapora] i wiesz ze nie bedzie keya ani innego syfu a komputerek bedzie smigal :D

-

Opublikowano

Laptop jest świeżo po formacie więc wszystko jest czyste, a dysk D robiłem format mu, więc wątpię żeby był zaśmiecony jak po formacie go prawie nie używałem, czasami tylko na necie siedziałem, programy też nie są uruchomione, po prostu uruchamiam system potem tibie i nic nie pokazuje się, nawet na niego nic nie instalowałem tylko tyle co opere do neta, więc wina musi być po czymś innym, co proponujecie więc zrobić??

Opublikowano

Dzięki panowie za pomoc. Problem rozwiązany. Temat można zamknąć.

PS: Dałem wszystkim po +.