Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Max Attack BUG

zaku5678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na pewnym serwerze zauważyłem dziwną rzecz a otóż pewien kolo mial sworda fo z wbitym joh-em.

Opcja zwała się Max Attack increase czy jakos tak tyle że miała wartość + 11000 to jest trochę dziwne.

Spotkał się ktoś już z takim czymś?? A moze ktoś umie taką opcję wbić?

Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję

Zaczek :D

//Edit : Misiek4Ever - Na prośbę autora.

Już znam rozwiązanie

Troche popytałem na serwie i dowiedziałem się ze ten bug działa tylko na tych serwerach na których są wprowadzone itemki +14 i +15(czyli sezon 6).

polega na tym że wbijamy JOH-em opcję Max Atack a potem wbijamy około 20 HRS i pojawia sie opcja +11K.

Gracze mówią iż jest to tylko bug wizualny lecz nie wszyscy się z tym zgadzają.

Opublikowano (edytowane)
Takiej opcji nie można wbić samemu...

Jesteś tego pewien?? Jak tak sadzisz to wbij na serwer ExtraMU ( nie żeby to była jakaś reklama albo co) to się przekonasz że tą opcję może zrobić zwykły gracz a nie GM. Jedyną przeszkodą jest to, że najpierw ten gracz musi posiąść wiedzę jak to zrobić. Dlatego tez napisałem ten temat. Gdybym to umial nie zawracałbym głowy nikomu. <_<

Pozdro

Zaczek

Edytowane przez zaku5678
Opublikowano

No bo normalnie się tak nie da. Serwer zapewne stoi na plikach scfmt, gdzie wszystko jest możliwe. Zapytaj administracji, być może to jakieś niestandardowe ustawienia.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...