Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no właśnie jak czyściłem dysk C z niepotrzebnych rzeczy był jakiś plik Pando Media Boster. Do czego on służy ? Czy wyskakuje w procesach dopiero podczas gry, bo teraz go nie mam ?

@edyyyt

net 20mb/s światłowody.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Jest to plik który.. no kurcze nie wiem jak ci to wytłumaczyć.. inaczej to jest takie coś co zżera FPSy ^^. Jest on normalnie nie tylko podczas gry. Nie usuwaj go tylko gdy włączasz CoDa kasuj proces ; )

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Okej :) Dzięki, na razie nie jestem w stanie włączyć coda i sprawdzić czy podziała ale mam nadzieję :P

A jeżeli mam takie problemy też z codem 2 i warrockiem to przy włączaniu ich też jest ten Pando ?

fb.com/myrodj

Opublikowano

Jak nie to był jeszcze taki program ale nie pamiętam nazwy ^^ a co do WRa to w nim są laggi dlatego że GamersFirst olało WRka - tylko dodają bronie do MP -.-

@2down nie wiesz? - nie pisz -.-

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Okazało się, że nie mam tego programu nawet :O Jest folder Pando, potem folder z drugim członem nazwy i w tym folderze nic ! :[

Sprawdziłem w coda 2 i ten program się nie otworzył (bo go nie ma :P).

Może jakbym go zainstalował ?? Może to coś da, chociaż same złe skutki są wg. ciebie :P

fb.com/myrodj

Opublikowano

Tu naprawdę dzieje się coś bardzo dziwnego, nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, ale radzę zgłosić się do jakiegoś fachowca, jak on nie będzie wiedział to amen.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Hmm nie masz?. Nie instaluj ^^. A próbowałeś może np. zmniejszyć rozdzielczość? na 800x600 ... no i ustaw filtrowanie tekstur

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Wszystkiego próbowałem związanego z configiem.

Nigdy nie miałem takich problemów, nie wiem czemu tak się dzieje TYLKO z grami MP FPP :/

Wydawało mi się, że to antywirus bo miał tam jakiś update ale nie pomogło.

NIBY config wgrałem z callofduty.pl i miałem 20fps'u ale co to za poprawa :[

Jak nic nie będziecie mogli poradzić, spróbuje wysłać to do supportu, tylko może ma ktoś z was jakiś kontakt z nimi ? Stronka albo e-mail ?

Będę wdzięczny.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Może faktycznie to przez antywira?... usuń go.. i spróbuj jeszcze raz. Oczyść kompa CCleanerem, powyłączaj programy typu GG lub steam, nexon itd. zmniejsz roździelczość a jak nic z tego nie pomoże, zainstaluj CoDa na inny dysk który ma więcej miejsca.. (jeżeli jest to możliwe).

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Wiesz, antywirusa usunąć to dla mnie nie ciekawa opcja, mam dwóch braci i oni nie dadzą mi go usunąć ... Gdy włączam coda nie mam nic włączonego, przecież i w SP bym miał mały fps albo częste ścinki :/

Wracając do supportu, może mieli już takie sytuacje i trzeba coś tam pobrać albo jakiegoś programu może mi brakuje ?

fb.com/myrodj

Opublikowano

Antywirus się nie zmienił od dawna, po formacie instalowałem tego samego.

Na dysku C mam 2gb wolnego miejsca a to nawet sporo. Więcej nie mogę zwolnić, bo mam full 14gb miejsca na dysku C z czego 10gb to pliki ważne, muszące znajdować się na dysku C a reszta 2 gb to jakieś gówno o czym na wiem nie wiem :P

fb.com/myrodj

Opublikowano

Możesz spróbować wyłączyć synchronizację pionową w sterownikach i odinstalować sterownik od 3D i physX.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Ale jednak myślę że przyczyną tego problemu jest właśnie brak miejsca na dysku.. no ale jak się uparłeś to ściągnij najnowszego patcha i zainstaluj go.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Założę się, że masz ostry śmietnik na komputerze dlatego masz tak mało FPS. Polecam CCleaner.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...