Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wykryty] Odys v6 CA_EU HACK

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BannyPolska jeśli zniknie Ci okienko klawiszem DELETE odnawiasz je!!!

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Nie doubluj postów... Strzelanie przez ściany to opcja super bullets

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

U mnie nie dziala ... Moze dlatego ze uzywam go pierwszy raz

Zalaczam Odyssa wlaczam gre i hipek biega nie dochodzi do logowania i crash !!!

Prosze o pomoc co i jak dziekuje.

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Dlaczego nie czytacie opisu hacka na pierwszej stronie??? tam jest napisane ze opcje Super bulllets wlączacie w menu na ON a następnie klawisz END.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

to napewno Ci pomoże

http://www.przeklej.pl/plik/d3dx9-42-dll-0020pmagj40i

plik d3dx9_42 wklejasz do c:\WINDOWS\system32\

logoy.jpg

Opublikowano

mam pytanie czy na 7 64 bitowej bedzie dzialal hack? aha i jeszcze jedno czy jak odpalacie hacka to on wam sie sam pokazuje czy sami musicie naciskac delete zeby hack sie pokazal?

Opublikowano

wislak1998 kiedy aktywujesz opcje Super_JUMP na ON naciśnij Klawisz HOME raz- to aktywuje super Jump. Następnie mozesz skakac wysoko (SPACJA) z opcją fly to wygląda jak lot.

logoy.jpg

Opublikowano

Pomocy!!!... Mi nie działa .. tzn włączam hack i gre normalnie pozniej mi sie ładuje i pokazuje mi sie okno do logowania i Hack dobra loguje sie wybieram gre wchodze do gry i w hacku wybieram WEAPON i No Reolad chcem ustawic On i nie moge bo chyłancza mi sie wszystko ..:: POMMOCY ::..

Opublikowano

hack już niedziała.

Proszę o zamknięcie tematu.

Nie działa od 7.07.2011 z powodu zwiększenia ilości wpisu kodów do plików pod hs.

logodgc.png

Zbieram +

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi Twoje hacki nie działają, ale dam + za twórczość i starania.

18590.png

29858.jpg

33207.png

Lubie +

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...