Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AT - I][DT] Kronk vs. MakYs

devju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[praca_kronka]<- głosuję tutaj, ponieważ podobają mi się rymy zawarte w tej pracy i jest o wiele lepsza od 2.

Jezeli jest lepsza od mojej to jedynie pod wzgledem pajacowania. A tutaj masz male pouczenie =

Diss – rozwinięcie pochodzi z języka angielskiego, ze słowa disrespect, czyli obraza. Jest to atak słowny kierowany w konkretną postać/artystę[1]. Z dissem najczęściej można się spotkać podczas potyczek freestyle'owych. Diss polega na wytknięciu negatywnych cech przeciwnika, naśladowaniu jego stylu lub na przekształcaniu fragmentów jego twórczości w sposób obnażający ich słabości.

Atak tego rodzaju jest charakterystyczny dla środowiska hip-hopowego, przy czym według przyjętych kanonów nie należy przy jego pomocy obrażać rodziny ani partnera/partnerki osoby, której dotyczy diss, co nie znaczy, że takich dissów nie było. Dissy wykorzystują tzw. punchline'y - wersy wyjątkowo ubliżające lub celne.

Tak wiec idz nie wiem tanczyc balet a moze na grzyby do lasu bo jezeli wg. ciebie diss to rymowanie o czerwonym kapturku to nie nadajesz sie tuaj.

PS. Podejrzewam ze koledzy tak ? To kronk wolaj dalej moze ci pomogą.

@Down: Bo mnie wkurwia sprowadzanie kolegow do tematu... Nie dosc ze mialbyc diss na tematyke '' zwycięstwo '' to kronk pierdolnal cos co przypomina wiersz na dzien matki i jeszcze go propsuja za to no kurwa xD

Opublikowano

@Up niepotrzebnie się unosisz...

[praca_MakYs]-> Oryginalnie i na temat:)

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Kurwa, Makys masz się za guru rapu, a bałeś się dać mi szanse napisać diss? Po chuja się unosisz, więdząc, że piszesz chujowe dissy, a to, że się tu znalazłeś, to kwestia bezguścia metińczyków ?

Rozjebałbym cię tak jak twojego kolege 100%Respect, który pajacował, a teraz nie może zdobyć nawet 1 głosu.

Wiesz dobrze, że napisałem tekst tylko przez pomyłkę, a jednak sapiesz się na wygraną i nie dasz ludziom widowiska.

Tutaj nie napisałem dissu, chodź wiedziałem, że to DISS Tournament. Każdy wie co to diss. Tylko diss nie można pisać na jakiś temat. To jest ewidentny pojazd, więc jak może mieć temat ? Więc nie szpanuj wikipedią kolego.

To co reprezentujesz wliczamy jako porażkę !

Po finale spierdalaj niech mama zrobi ci kaszkę !

Lecz tutaj musisz się wykazać i pokazać skilla !

A do tej pory zamiast tego robisz z siebie debila.

Bo boga nie ma i nigdy go kurwa mać nie było !

Ja pisze wersy a ty dalej schylasz się po mydło !

Masz się za takiego cwaniaka, że obrażasz czyjeś poglądy religijne ?

Skilla ? Kurwa, to nie cs czy metin kolego.

Mama zrobi mi kaszkę? Wyszedłeś już z przedszkola ?

Pisząc tak żenujące teksty masz prawo się wywyższać?

Nie śliń się na wygraną. Będziesz miał tylko gold membera, lecz twoje teksty nadal będą chujowe.

Opublikowano

Kronk nie placz wiemy ze ciezkie zycie masz ale to forum nie trzeba sie '' az '' tak wkurwiac : d

btw: Wiesz co to znaczy skill? Bo chyba myslisz ze to powiedzonko CS-owe xD szkoda cie chlopcze.

Ty mnie bys rozjebal? xD Sluchaj respect nie jest moim zadnym kolegom a to ze wygrywasz z takimi pajacami to myslisz ze wygrasz z kazdym? xD Jestes chyba raperem z pod żabki : D Skoro wiedziales ze to diss tournament to dlaczego wyjebales tutaj z wierszykiem ? I juz przestan plakac bo tacy jak ty nawet do finalu nie powinni wchodzic. Benek odpadl a takie boty jak ty tutaj za friko sie dostaja. Zenujace teksty ? Wiesz co ? Polecam ci isc do kosciola i pomodlic sie katoliku i nie zapomnij przed kolacją podziekowac bogu za jedzenie : d Wiara w boga = smiech. JA sie slinie ? Napisalem tylko ze wysylasz w ten temat botow aby na ciebie glosowali choc nie wiem co to ma za sens o.O I jestes kolejnym dzieckiem ktore nie ma sie do czego przyjebac do przyczepia sie do metina : D 0 argumentow i 0 skilla zegnam.

Opublikowano

Wasz spam jest tutaj nie na miejscu. Może Was denerwują Wasze zachowania, ale to nie pozwala Wam na spamowanie w temacie, gdzie powinny być same posty z głosami do cholery.

Możliwość nabijania postów tutaj została wyłączona, ale nie oznacza to, że możecie bezkarnie offtopować- tyczy się to Kronka oraz MakYs'a, bo to Wasza dwójka ma w tym temacie flamewar.

Zdenerwowaliście Mnie nie na żarty... Kronk, no cóż pomyliłeś się tworząc swój diss, ale nie oznacza to, że musisz tak jechać MakYs'a.

MakYs wiadomo, że wygrasz, ale bierz pod uwagę to, iż zachowujesz się jak człowiek o IQ poniżej przeciętnym. Przystopuj z "pawieniem" się na prawo i lewo oraz wiedz, że gdyby to zależało ode Mnie to byś zarobił ok. 15% na pewno za spam w tym temacie. Tyle ode Mnie i pamiętać, że pojedynek kończy się o 23:59:59 dnia dzisiejszego, głosuj jutrzejsze nie zostaną uznane.

@Kronk

Jeszcze odnośnie Twoich postów na temat "nie powinny być narzucane tematyki" . Pojazd, pojazdem, ale chyba czegoś dot. powinien, nieprawdaż? To nie jest zwykły pojedynek tylko Turniej. Myślę, że się zrozumieliśmy.

@Topic

W razie jakichkolwiek wątpliwości PW, broń boże post w tym temacie.

@Edit

Nie wyraziłem się jasno -.-?

@Edit2

Nie chodziło mi o to. Miałem na myśli coś takiego, że bez podanej tematyki Wasze dissy, byłyby szczerze mówiąc o niczym i bez niczego (nie chcę Was tym sposobem obrazić) . Każdy byłby na temat policji, donosicielstwa oraz rodzicach. Jeżeli jest kategoria to przynajmniej wiadomo na jaki temat pisać i co ma być gł. wątkiem dissu.

Przepraszam, że niekiedy trudno zrozumieć to co pisze, ale ból kolana Mnie rozprasza, a do tego pisze "na spontana" ;).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Ja pierdole. Skill to jest umiejętność w grze idioto. Nie ma innego znaczenia. Chyba, że masz swoje własne.

Pajacujesz w swym dissie, że zajebiście grasz w gry, a ja słabo; mama powinna mi zrobić kaszke; śmiejesz się z poglądów religijnych.

I takie śćierwo nazywasz dissem ? Idioci bez własnego zdania, sugerujący się twoim postym zagłosowali pod pretekstem " Zagłosował/abym na Kronka, ale nie napisał dissa".

Ty też nie napisałeś. Napisałeś jakieś gówno.

@up

Diss dotyczy ubliżaniu 2-giej osobie. Nie da się tego inaczej wytłumaczyć.

Tematyka : Zwycięstwo ? Mam pisać "Jesteś głupkiem, bo zwyciężyłeś ze mną w piaskownicy". Rozumiem, że musisz tu ogarniać, ale odpuść sobie niektóre teksty.

@down

Pozdrawiam najbystrzejszego administratora.

Gość Mounthains
Opublikowano

Jeszcze jeden post na flamewar, to wpierdole Wam obu po banie na posty.

[praca_MakYs] - Bardziej mi sie podoba.

up@ Pozdrawiam cwaniaka.

Opublikowano

[praca_MakYs] - Zajebisty pojazd na b. wysokim poziomie

[praca_Kronk] - Zajebista bajka ... żałosne. I jeszcze masz pretensje że przegrywasz? takim gównem? w ogóle go nie obraziłeś tą swoją bajką. Odpuść sobie dissy, zajmij się pisaniem wierszy/bajek bo widać że masz w tym talent =D

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Finał wygrywa MakYs z przewagą 16 głosów! Gratulacje!

19 - 3

Otrzymuje on Gold Member'a za zdobycie pierwszego miejsca w Diss Tournament.

Jego zwycięska praca:

Dzisiaj jest 8 czerwca czas rozpocząć pojedynek

Nazwa pojedynku brzmi '' MakYs vs Skurwysynek ''

Wiesz że tylko jeden wygrać moze !

Żaden tekst z google ci dzisiaj nie pomoże.

Wiem ze zwycięstwo juz sobie przypisujesz.

Wiem tez ze na codzien mnie ostro hejtujesz !

Lecz tutaj musisz się wykazać i pokazać skilla !

A do tej pory zamiast tego robisz z siebie debila.

Mowisz '' zwycięstwo '' ale czekaj zaraz chwila !

To jest Diss Tournament a nie film ósma mila !

Składanki Eminema ci tu kurwa koleś nie pomogą !

Jedziesz chłopie na cudzesach idziesz bardzo złą drogą

Więc nie wiem co ty tutaj jeszcze koleś kminisz ?

Chcesz wygrać ? Mam racje ? O podium się ślinisz.

Coś ci się w głowie widze ziomek po przestawiało .

Spierdalaj stąd natychmiast ty muzułmańska lamo !

Jak Adama i Ewe wąż tak ciebie wygrana bananowcu kusi !

Lecz jeśli chcesz tego dokonać przestań skarżyć dla mamusi !

Bo mama ci nie pomoże tutaj wersy grają głowną role !

Więc rzuć dzieciaku rap i walke i idź sprzątać obore !

Bo do niczego innego nie nadajesz się frajerze !

No chyba że do jazdy na zajebanym rowerze !

Jebany złodzieju jakim prawem do mnie startujesz ?

Zwycięstwo nie jest dla złodzieji kurwa mać ! Kapujesz ?

To co reprezentujesz wliczamy jako porażkę !

Po finale spierdalaj niech mama zrobi ci kaszkę !

Moj ostrzał wersów i argumentów to rymobicie !

Teraz jesteś na dnie i już nie jesteś na szczycie !

Jako przypisany zwycięzca miałeś pokazać co umiesz !

Lecz pokazałeś tylko jak sobie chujem w nosie dłubiesz !

Co ty pierdolisz ? że po finale czeka cię zwycięzka loża...

Tyle że twoja inteligencja jest 150m pod poziomem morza !

Co udowodniłeś po odrzuceniu pojedynku graficznego

Zastanawiam sie co grafika z dissem ma kurwa wspólnego ?

Nie potrafisz zrobić obrazka bo piszesz diss finałowy ?

I ty się widzisz jako zwycięzce chłopaku malinowy ?

Twoj udzial w finale był błędem a zwycięztwo to marzenia !

Spierdalaj żółtodziobie adios won ! Do zobaczenia !

Udział w finale DT zawdzięczam dzieki głosującym !

Natomiast ty kronk jesteś wciąz meteorytem spadającym !

Spadasz na dno jak kamień rzucony do wody w jeziorze !

To nie jest kościół więc przestań z textami '' O boże ''

Bo boga nie ma i nigdy go kurwa mać nie było !

Ja pisze wersy a ty dalej schylasz się po mydło !

Masz racje zrób jak zawsze zawołaj kolegów do głosowania!

Bo bez nich w finale nawet nie masz co do gadania !

Poziom swój pokazałeś w stylu '' ej koledzy szybko ''

Nawet z ich pomocą dla mnie dalej będziesz dziwką.

I tutaj kronku kończymy naszą przygode !

Polecam ci się bawić w jakieś tematy nowe...

Bo dissy rap hip hop ? Mierzysz za wysoko !

Żegnam się z tobą pozdro i chuj ci w oko !

Dzieki za głosy bo to dzieki wam się tu ludzie dostałem !

Pozdrawiam! Mysle ze prawde dzisiaj cala pokazałem ^^...

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Trwają przygotowania do drugiej części AT. Temat zostaje przeniesiony do archiwum.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...