Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym go nie kupil. jest w chuj porysowany a jak sie nie wlacza to moze byc duzo rzeczy ktore na 100% beda drozsze od tej kwoty za ktora licytujesz ( w tym momencie )

Opublikowano

Nie kupuj takiego złomu! kup sobie już lepiej nowy telefon, np taki jak Se w200i, możesz go mieć juz za 150 zł na allegro:>

@Edit Np taki Klik

11hbhnt.png

Opublikowano
tele nie ma juz pudelka (sprzedalem na innej aukcji)

jak widać może to być telefon znaleziony lub kradziony... mój kolega kupil kradziony telefon a nstepnego dnia o 7:00 psy w domu ;)

nie kupuj !

www.imagehost.org/0716/123_1.jpg

Opublikowano

Prawdopodobie kradziony + porysowany + nie dziala i nie wiadomo co się zrypało naprawa pewnie krzekroczy wartośc tego telefonu...

Na co Ci taki złomiak :x ?

Polecam coś z serii Walkman W800+ bardzo fajne telefoniki za rozsądną cenę na allegro.

Regards

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

Po pierwsze nie kupuj tego telefonu! naprawa będzie pewne kosztowała więcej niż ten telefon.

Po drugie: Ile możesz wydać na nowy telefon?

Opublikowano

Jesli juz to naprawa y kosztowala max 200 zl, 200 zl + 70zl za telefon =270zl, a jak na k850i to calkiem przyzwoicie, rownie dobrze moze byc to mala pierdolka za 40zl, kto nie ryzykuje ten nie korzysta, ja bym jednak kupil, mysle ze za naprawe wiecej niz 200 zl nie dasz.

Rownie dobrze moze byc to soft ktorego wymienisz sobie za darmo za pomoca kabla USB ^^ jbc PM

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Zdecydowałem nie kupuje Kolega mojego starego informatyk powiedział ze naprawy tego telefonu są bardzo drogie i prawdopodobnie coś z ekranem a te gówno ma dotykowy więc naprawa drożej niż 200 zł :)

Dziękuje wszystkim za pomoc :)

notoacta250.png

Opublikowano
Jesli juz to naprawa y kosztowala max 200 zl, 200 zl + 70zl za telefon =270zl, a jak na k850i to calkiem przyzwoicie, rownie dobrze moze byc to mala pierdolka za 40zl, kto nie ryzykuje ten nie korzysta, ja bym jednak kupil, mysle ze za naprawe wiecej niz 200 zl nie dasz.

Rownie dobrze moze byc to soft ktorego wymienisz sobie za darmo za pomoca kabla USB ^^ jbc PM

Padnieta jest raczej płyta głowna (telefon po upadku, zwalony soft jest rzadkoscia w takim przypadku (choc mozliwy, sam doswiadczylem przy k750)). jezeli mam racje to z telefon opłaca sie raczej na czesci sprzedac niz naprawiac. Jak cena wyjdzie niska to sam moze kupie ;]

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

nie kupuj totalnie sie nie oplaca;p Polecam k510i :P Troche mało pamieci oraz brak wejscia na karte ale daje rade :P

Wszystko sie kiedyś kończy.