Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z poprawnie działającym CA NA

smuda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam nie typowy problem a mianowicie gdy wchodze do gry to wyskakuje cos tkiego :

To jest ukryta treść, proszę

Zaznacze iz konto bylo robione na adresie amerykanskim i gdy wchodze do gry to mam takze wlaczony program Hot spot. W tym momencie moje ip wyglada tak:

Zaznacze ze bardzo mi zalezy zeby zagrac na Amerykanskim serwerze poniewaz Europejski jest dla mnie zbyt nudny. Prosze o wypowiedzenie osoby ktora naprawde jest w stanie mi pomoc a nie bezinteresowane nabijanie sobie postow.

Za pomoc bede ofiarowal plusy )+(

zaznacze ze probowalem przez program Aol lecz tez sie nie udalo bo gdy zarejestrowalem sie przez stronke aol wpisalem pasy przez bodajże dealer cos tam w prawym dolnym rogu to tez nie styka a gdy proboje wpisac te pasy poprzez te okienko to jest dupa pisze ze pierwsze okienko jest zle wypelnione:

Prosze o pomoc naprawdy mi zalezy zeby zagrac na US.

Pamietajcie o +

Mi juz rece opadly prosze panstwa w was jest nadzieja ja juz niemam pomyslow . : (

Obrazki dla ludzi leniwych:

Combat-Arms%2002.jpg

my%20ip.JPG

aol.JPG

Edytowane przez smuda

Opublikowano

jeśli dobrze pamiętam, to hot spot nie działa. aol też. konto ile temu robiony?

teraz Nexon jeśli się nie mylę tak zrobił, że udostępnił tę grę tylko dla ameryki. pewny nie jestem.

Opublikowano

Konto aol robione wczoraj siedzialem caly dzien i chuja za przeproszeniem wymyslilem .

Napewno jest jak jakis sposob zeby to obejsc tylko musi tu wejsc osoba ktora gra na US z Polski lub taka osoba ktora sie bardzo dobrze zna. Bo napewno to sie da jakos obejsc.

Opublikowano

Poprawilem luknij teraz.. A teraz sytuacja sie zmienila Aola 9.5 zrobilem ip sie zmienia na amerykanskie lecz gdy wchodze do gry to ten upierdliwy ERROR

Opublikowano (edytowane)

W tym momencie naprawilem AOL 9.5 lecz mam bardzo slabe polaczenie z tamtym serwerem w USA gdy wchodze do gry , dusze start to wlacza sie IN GAME ale po jakies chwili mnie cofa i znika IN GAME . Da sie to jakos naprawic?

A takze szukam osoby ktora pogra ze mna na US Skype /TS/VT Mikro + , 17+

TEMAT DO ZAMKNIECIA DOSTAJE INFORMACJE W INNYM TEMACIE

Edytowane przez smuda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...