Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crossfire nie chcę się włączyć.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem z grą crossfire, chciałem sobie pofarmić i pograć z kolęgą. Ściągnąłem z 1 mirrora crossfire, zainstalowałem i nie działa. Po HGWC nic się nie dzieje. W procesach jest HGWC ale gra się nie włącza robiłem reinstalem nic nie pomaga, dodam że gra kiedyś chodziła bezproblemu i odinstalowałem IE 8, serdecznie prosze o pomoc.

Edytowane przez adrian97pl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Jeśli masz IE 8 to nie odpalisz cf bo on koliduje z tym programem przywróć poprzednią wersje programu i powinno działać

Edytowane przez DevilShadow
Opublikowano

IE 6 nie usuniesz bo to jest ostateczna wersja i bez IE system NIE ISTNIEJE :). Jak nie wierzycie to sobie poczytajcie dlaczego IE jest taki wazny dla Windowsa. Szczegolnie IE6 .IE jako część systemu operacyjnego jest niezbędna do działania niektórych programów. Można z niego, po prostu, nie korzystać.

Autorze nawet nie napisałeś nam jaką posiadasz wersję Windowsa . Bardzo by nam to pomogło. No i jeszcze sprawdź czy Zapora Windows nie blokuje ci tego programu HGWC :) czy tez jakiś firewall z innej firmy. Antywirus tez moze byc powodem blokowania programu. Sam musisz posprawdzać.

jqeuR.png

Opublikowano (edytowane)

Mam Windows Xp sp3, zapora wyłączona w wyjątkach jest crossfire, mam także avasta wyłączałem, włączałem nic nie pomaga, dziś sciągnałem ver 1066 też nie pomogło. Po dodaniu do wyjatków; HGWC, i Crossfire także.

Edytowane przez adrian97pl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/378467-tutorialzanim-napiszesz-temat-o-bledzie-po-ladowaniu-hgw-i-x-trapa-zajrzyj/

Ahh.. od tego "Próbuj" to już mnie palce bolą.. ale..

EPICKO!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...