Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema,

Najpierw troche opowiem.

Taki lamusek ze szkoły dał mi konto 35 lvl z bojem (konto czyste było, na jego mailu) a więc zrobiłem, kupiłem eq +9 wbiłem 53 lvl wykonałem misje, ale dostałem bana na miesiąc. "Lamusek" się dowiedział ze mam 53 lvl dobre eq ale nie wiedział że mam bana na miesiąc. Więc przypomniał hasło i ustawił nowe. I tak od kolegów się dowiedziałem tego hasła (to hasło to: metin2 ) Problem że prawie wszyscy znają to hasło. Niedługo mi odbanowują i tu jest problem jak się uchronić przed kradzieżą itemów. Chciałbym sie włamać na jego maila i zmienić na swojego w moim koncie metin2. W jaki sposób mógłbym to zrobić? Albo może istnieje inny sposób na odzyskanie konta?

Opublikowano

Włamiesz mu się na e-maila to może cię na policje podać bo to jest karalne -,- skoro to lamusek to zastrasz go żeby Ci podał e-maila lub coś w tym stylu ;s

Opublikowano

Włamiesz mu się na e-maila to może cię na policje podać bo to jest karalne -,- skoro to lamusek to zastrasz go żeby Ci podał e-maila lub coś w tym stylu ;s

Ja nie chce go bić bo on ma problemy z głową lekkie (śpiewa sam do siebie, mówi czasem do siebie)

Właśnie postraszyłem go troche ale no nie chce podac passów, bo "ma tam swoje ważne rzeczy". Jakieś pomysły?

A i rodziców też nie ma za mądrych więc nic mi nie grozi, włamując mu się na maila

Opublikowano

no to w czym problem ?

włamuj się na maila kiedy będzie okazja .. i bierz hasło .

potem zmień na własne i gitarka ..

podejrzewam, że nie zgłosi tego na policję ..

Opublikowano

no to w czym problem ?

włamuj się na maila kiedy będzie okazja .. i bierz hasło .

potem zmień na własne i gitarka ..

podejrzewam, że nie zgłosi tego na policję ..

Nie wiem jak się włamać.

Opublikowano

@ up

kasy na koncie nie masz i chcesz od niego jeszcze wyłudzać ?

to już lepiej od rodzica wyślij ..

Chcę się włamać na jego maila. Do jego maila jest przypisany jego numer. Przypomnieć hasło można tylko wysyłając SMS z numeru przypisanego do konta.

Opublikowano

Albo zastrasz go z lekka, że jak zalogujesz się na konto ma być eq, jeśli nie to ma oddawać kasę. I wtedy powiesz mu ile wydałeś i ma oddawać. Bo to on zmieniał hasło i on wie o nim.

Opublikowano

Ja to bym z nim inaczej pogadał no ale jak ty nie chcesz Przemocą to nie :D. Moim zdaniem zajeb mu ten telefon na 1 dzień jak jest ułomny i potem mu podrzuć do torby jakoś. Albo spisz kod na kartce który trzeba wysłać i wyslij w szkole zajeb na 1h i bd miał maila

ZBIERAM - !!!! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...