Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE]Taki mały apel :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie, chciałbym napisać parę słów o coraz nowszych to serwerach metin2.

To co się teraz dzieje, przerasta filmy fantastyczne. Bo przecież nie ma to jak grać na serwie z 100000% expem i 101 rodzajami hwangów. Tak samo z brońmi... Przecież lepiej jest grać z mieczem złotoróżowegoniebieskiego słońco-nieba, który ma 1000 ataku, prawda? Przez takie gówna, jak te psujecie klimat gry. Może pamiętacie taki serwer, jak zzyt2, gdzie stalka i bojowy to był cud miód i orzeszki (chodzi mi o odsłonę bez hwangów). Dużo lepiej postać wygląda ze stalką i z bojowym, niż z mieczem różowego pisiora i zbroją niebieskiego daltona. teraz z oryginalnego metina wykorzystywane są tylko postacie chyba, nawet skille zostały zmienione. Opanujcie się z tym, bo to do niczego nie prowadzi.

Chcecie mieć serwer, na którym gra pół polski? Zróbcie serwer w starym klimacie. Wtedy będziecie mieli w huj graczy, bo ludzie wolą takie serwery. Zróbcie serwer od podstaw, sami pliki. To da się zrobić, ale się nie chce. Po co robić 500 serwerów, gdzie opis jest tylko zmieniony? W IS jest WSZYSTKO do zrobienia w grze, a nawet czasem się w grze przedmiotu zrobić nie da i te durne, bogate dzieciaki na to wydają i są pro?! Mi i większości ludzi odechciewa się grać na wybajerowanych serwerach, bo nie ma to sensu. Ok, zrobisz sobie 4-tą broń z kolei po bojowym. Według Ciebie jest już najlepsza na serwerze, ale za 2 dni wprowadzają 15 następnych odmian, a w większości mają coraz to durniejsze nazwy i ogromny atak.

Jeszcze raz powtarzam: opanujcie się z tym i zróbcie chociaż jeden, porządny serwer bez hwangów i epików, tylko przedmioty oryginalne (stalki, bojowe itp.), maksymalny level to 99. Jeśli tak zrobicie, będziecie mieli w huj graczy i jeszcze więcej. Nie róbcie serwerów pod IS. Na takim serwerze także da się zrobić IS. Pierścienie doświadczenia, rękawica itp. Waszym tokiem myślenia: więcej graczy = więcej forsy za IS = myśl innych do zrobienia jeszcze gorszego serwa niż nasz.

Mam nadzieję, że to coś pomoże i wreszcie powstanie normalny, porządny serwer gdzie da się grać bez IS i bez wydupistych hwangów czy tam innych epików

Pozdrawiam,

TosFFaFke :]

(sorry, że tak długo ale inaczej się nie dało)

Opublikowano

Hm, masz racje, ale niektórym po paru dniach nieosiągania niczego się ten serwer znudzi więc z drugiej strony to sensu nie ma, bo lepiej byłoby iść na PL'a. Jednak po części się z Tobą zgadzam. ;]

w dupie mam to, czy dasz mi + czy - .

Opublikowano

TosFFaFke

Bylo by nadal tak i bysmy sie kisili na jakims zzyt2 czy tez qyyt2 lub longju gdyby nie ktos kto udostepnil pliki serverowe na neta

Kiedys bylo 5 chinskich servow na krzyz to sie gralo na nich i sie nie narzekalo lagi byly ze kickalo co sie walnelo moba ale sie zacieszalo ze sie ma 70 lv. w 1 czy 2 dni a teraz

minimum 10 serverow wychodzi dziennie

i na nich FULL dzieci neo dla ktorych ciagle czegos brakuje i nie dogodzisz im chocby nie wiem co tak sie dlatego dzieje

Chcesz np: fajny serv bez zbytnich nowosci ??

Polecam Tiverie jeszcze jest odrobina starego klimanu na nim poniewaz trzeba pociskac na dt jak to sie robili na starych chinskich serva itp.

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Przyznaje Ci racje.

Sam uwielbiam takie serwery ;).

Kiedyś miałem beke, bo miałem barona czy święty miecz i stalke +9 czy tam hwanga jako jedyny na serwie i to już były nowe epiki. A nie jak teraz... Bronie zerżnięte z WarCrafta i każdy się nimi podnieca. Tak samo jak zbroje... co raz to nowsze. Mam dość takich serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...