Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema poszukuje znanego, najlepszego, najczejsciej używanego i pobierane przez innych ludzi. Jeżeli można i da się za darmo minecrafta pełna wersje, a jak nie to by przynajmniej muliti działało.

Zbieram -

Opublikowano

Hmm a dobra ona bo mi się wydaje że najlepsza i najpopularniejsza to 1.5_01. Czy jak?

UP! i jak to mam wgl uruchomić mam tylko tam minecraftSP a go nie moge uruchomic

Zbieram -

Opublikowano

Więc tak:

Ściągasz to -

To jest ukryta treść, proszę

Potem to -

To jest ukryta treść, proszę

Wotem wypakowujesz .rar do folderu i właczasz gre i ją wyłączasz.

Wpisujesz w "Uruchom" "%appdata% i nastepnie całą zawartość folderu przenosisz do tego w %appdata% (jest tam folder ".minecraft")

Uruchamiasz "MinecraftSp.exe", odchaczasz force Update i sie na 1.6.6 będzie aktualozować.

PS.

MinecraftSP.exe NIE przenosisz do folderu w %appdata%

Gra będzie działała z pulpitu i gdy zaznaczysz Force Update to się będzie aktualizować.

Jak będziesz miał problemy to na PW pisz i liczę na +:)

75217085885568519449.png

Opublikowano

No dzięki masz + zaraz napisze czy będzie działał.

PS: Nie wotem tylko potem :)

UP! A jak to wszystko zrobię to będę mógł grać na multi?

Zbieram -

Opublikowano

No tot tak zrobiłem rozpakowywałem uruchomiłem minecraft i było wpisz login i hasło (nie miałem) i wyłączyłem jak kazałeś później uruchomiłem %appdata% i wkleiłem tam cały folder .minecraft następnie zamknąłem i odpaliłem minecraftsp i abisalem nick i odhaczyłem tamto a niżej pisało v12.2 i enter game wziąłem i dalej ale jak uruchamiam od nowa mine to dalej pisze v 12.2 wiec o co chodzi powinna być 1.6.6?

Zbieram -

Opublikowano

No pisało coś takiego ale to wlasnie dalem enter game i pojawilo sie chyba cos uptade i dorazu zniklo tak szybko to sie stalo.

UP! A może dasz mi twojego clienta wszystko zrobione jak trzeba ?

Zbieram -

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...