Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy maperów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Poszukujemy maperów do nowego projektu

Nasz projekt jest już rozwijany przez około miesiąca, lecz pracujemy jak na razie nad fabułą i skryptem serwera. Serwer będzie posiadał własną mapę, dużo nowych skryptów i co najważniejsze wszystkie questy robione od początku, których nie znajdziecie na żadnych innych serwerach. Jak już wcześniej napisałem, potrzebujemy mapera/maperów, aby nasza mapa była unikalna i mamy nadzieje, że jedna z lepszych. Chcemy, aby nasz serwer był jednym z najlepszych serwerów RPG.

Nie chcę robić w tym temacie reklamy, ponieważ jest od tego inny dział.

Jeśli jesteś zainteresowany i chcesz przyczynić się do rozwoju naszego projektu, napisz do nas. Lecz od razu przestrzegamy, prosimy, abyście jak do nas pisali nie zaczynali rozmowy od "Elo", "Siema". PISZ OD RAZU PO CO PISZESZ!!

Nazwy projektu jeszcze nie napisałem, ponieważ w odpowiednim momencie ukaże się temat w którym to wy, użytkownicy MPCFORUM.PL wymyślicie dla nas nazwę. Chcemy w ten sposób pokazać, że serwer będzie funkcjonował dla graczy, a nie dla nas.

Tak więc - KONTAKT:

- Gadu Gadu: 3602312

- Steam: robert2321232

Edytowane przez Her0
klz1290169428a.jpg
Opublikowano

Napiszę Ci tak Rayan, może i źle piszę słowo "mapper"/"maper", ale mogę się założyć, że wymiękasz w programowaniu C++/Pascal/PHP/Java :)

klz1290169428a.jpg
Opublikowano

up on poszukuje mapperów to nieważne czy sql czy xml mapper robi mape

a jeśli będę chciał wprowadzić nowy typ potworka ? ;) to muszę go stworzyć potem dodać a potworki to już są xml albo sql