Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Najwiekszy zarobek

GothicussMT2

Na jakim metku najwiecej zarobiłes  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim metku najwiecej zarobi?es?

• Metin 5Lv
      10
    • Metin 10Lv
      1
    • Metin 15Lv
      4
    • Metin 20Lv
      2
    • Metin 25Lv
      2
    • Metin 30Lv
      3
    • Metin 35Lv
      24
    • Metin 40Lv
      1
    • Metin 45Lv
      6
    • Metin 50Lv
      0
    • Metin 55Lv
      12
    • Metin 60Lv
      4
    • Metin 65Lv
      5
    • Metin 70Lv
      27
    • Metin 75Lv
      11
    • Metin 80Lv
      0
    • Metin 85Lv
      5
    • Metin 90Lv
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim metinach zarobiliście najwięcej kasy? Co wam z nich dropiło :)

Mi osobiście najlepiej dropiło na metinach 55LV (dużo kamyków duchowych)

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

metin na 35 lvl. Dropiły mi kd +4 ;]

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Dla mnie te na 35lvl zazdrości ;] z nich mi leciały ku: aura, silne, berek i kd+4

"Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los."

Opublikowano

@2up 1kamol to pewne pamietam kiedys ponad 5kamykow dziennie lajtowo sie wynosilo a moj rekord to 13kamykow w 1dzien

ps najlepszy lvl na nie to 75 poniewaz na tym sura wp juz powinnes ogarniac dt a metki to lajt powiem tak jak solo robisz pieczatki to i metka ubijesz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Co do tych metinow morderstwa (70Lv) to chyba sie na nie wybiore. Jak tyle kamykow :)

Metin2.PL Arkantes, s11

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

Jeżeli chcesz zarobić to kup/zrób WP 75lv i do DT w dzień z dropem x2 mój rekord to 8 kamyków więc na obecne czasy około 13kkk

Pomocnik
Opublikowano

Tak jak pisze Gizdu zrobic WP'eka i do DT na metki mordu. Swietny zarobek na 1 wypad srednio wypada nawet po 5 kamykow ;> Moj osobisty rekord przez 1 wypad to 13 kamoli wiec... ;]

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Jeżeli chcesz zarobić to kup/zrób WP 75lv i do DT w dzień z dropem x2 mój rekord to 8 kamyków więc na obecne czasy około 13kkk

Heh, a weź nabij taki lv :D Na głównej postaci nie wiem jak wbiłem 70Lv xD

Metin2.PL Arkantes, s11

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

tak tak wszyscy pisza ze metki mordu. Tez je polece ale nie jest tak kolorowo na tym dt jak wszyscy mowia jak wiece po pietrze z kowalem sa metki 65 i dopiero po tem sa 70, ale przy pietrze z morderstwa jest ogromna ilosc mobow ktora nie idize zabic bo sie respi jescze wiecej a wiec trzeba ja odlurowac na przeciwna strone moim zdaniem na lvl ok 75 z srednim/dobrym eq moga zrobic to tylko 2 klasy mental i wp, te moby ruszaja sie strasznie wolno co jest dodatkowym utrudnieniem. Wiec moim zdaniem nie jest tak kolorowo jak wszyscy pisza. Chyba ze mozna jeszcze bic na ognistej ale tam ciezko znalezc. No to na tyle. Pisze z telefonu wiec przepraszam za ewentualne bledy.

Opublikowano

rayman22 z metków 50 lvl nie dropią kamyki duchowe ;d tylko z 55lvl + dropią jak dla mnie najłatwiejszy drop i nawet dobry to 55 lvl metek bo łatwe moby z niego wylacza na 37 lvlu bys mogł go rozwalić z eq +9 a na 40-45 lvl na legalu wychodząz niecho ezoty i arachany mi przedwczoraj ostatnio biłem i kamyk duchowy wyleciał a mam 45lvl i na legalu ;]

Opublikowano

Ja bije cały czas teraz metki 55 na PL.

Ubiłem około 50 i narazie 0 kamoli, więc narazie wam nie wierze że taki pro drop z metków 55lv ^^

Moim zdaniem najlepiej DT 70 :)

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...