Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ahrimania - Nowa Wieża Demonów

UZieLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

;)

Jeżeli grasz na Ahrimanii (bądź jeszcze nie) i nie wiesz jak przejść DT, to ten film jest właśnie dla Ciebie!

Postanowiłem nakręcić film o nowym DT, ponieważ nie wszyscy wiedzą co spotkają na danym piętrze i jak należy je przejść.

http://www.youtube.c...h?v=ZvCBklpnh98

Oglądajcie w nowym oknie ze względu niezbyt dobrej jakości w tym wyżej ;)

Zmienionych rzeczy i nowości jest wiele, jeżeli podoba Ci się nowe DT lub nowe piętra, to zagraj i spróbuj sam przejść DT!

http://hybrids.pl/ahrimania/

Wszelkie uwagi, błędy itp. zgłaszajcie, krytykujcie, wyrażajcie opinie, a przede wszystkim DYSKUTUJCIE! ;)

Opublikowano

Nie gram na tym serwie, ale fajnie się to DT prezentuje xD

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Gram na tym serwie i powiem Wam ze na taki medium kazdemu przypadnie do gustu :D Także zapraszam do gry mało graczy oraz niespotykana ciepła, miła atmosfera.

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

Dzięki temu filmikowi zaczynam grać na hybridzie ;D

Lepiej grać na Ahrimanii, bo Hybrids ma mniej graczy i nie jest (chyba) rozwijany ;)

Tam chyba nie ma tego nowego DT, chociaż nie wiem bo tam nie gram ;)

Opublikowano

Wiecie , szukałem jakiegoś priva hard/medium z oryginalnym clientem i rzeczami z is u handlarzy , bez is więc zagram na Ahrimani ! :D

Opublikowano

A mi się nie podoba to DT. Tzn. wszystko jest ok, jeśli chodzi o silniejsze moby np. na 3 piętrze... Ale dodawanie lodowych stworów na 2 to totalna klapa. Jak sama nazwa wskazuje "Wieża demonów". Czyli mają tam być tylko demony z gry, a nie lodowe zwierzęta. To tylko moja opinia, jak się innym podoba to ok.

Opublikowano

Mam pytanie: czy to jest hard serw? W ile można np. zrobić surke wp 75lvl w eq takim aby sobie spokojnie dropić coś z metków itp? To dt które pokazujesz na filmie jest zamienione ze starym czy są dwa dt?

Jak leci kasa i exp ?

Jak wbija się skille?

Za ile kupie stal dla sury, tarcze na 61 i np. lwi miecz albo zatrutego ?

Opublikowano

DT genialne bardzo mi się podoba, może nawet wbije na serwer.

Odstrasza mnie tylko ten interfejs, czyli: wyj***ne z kosmos skille itp, jeżeli ktoś ma słabszego kompa to sobie nie pogra bo będzie miał lagi. ;)

Aby zagrać na serwie potrzeba full client czy wystarczy jakaś nakładka?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Mam pytanie: czy to jest hard serw? W ile można np. zrobić surke wp 75lvl w eq takim aby sobie spokojnie dropić coś z metków itp? To dt które pokazujesz na filmie jest zamienione ze starym czy są dwa dt?

Jak leci kasa i exp ?

Jak wbija się skille?

Za ile kupie stal dla sury, tarcze na 61 i np. lwi miecz albo zatrutego ?

Medium-Hard, surkę zrobisz w 1-3 dni, zależy czy umiesz grać i będziesz miał pomoc od kogoś ;) To jest jedno jedyne DT, tak teraz one wygląda.

Niedługo też ma być mapa, na której będzie coś w stylu DT (quest d. - dungeon). Będzie tam no dosłownie DT, tylko że np. "w xx czasu zabij potwory/bossa", "zrób to w xx czasu" itp. ;)

Kasa... w atlantydzie w dzień można mieć 1-4kkk (zależy czy masz monetę - dropi z potworów i bony na Yang).

Exp fajny do około 95-100 lv, później nie ma gdzie expić i trzeba czekać na tą mapę co wyżej pisałem.

Skille normalnie, ku u instruktorów. Są tęczowe kamienie, dropią z elitarnych bossów, czasami z questów oraz w dotacji.

Lwi miecz, zatruty sporo, kilka kkk, stal +9 1kkk, tarcza 61 ~300kk - tarcza z konarów. Wybierz losowo to da Ci 1 krwawą perłę gratis ;)

DT genialne bardzo mi się podoba, może nawet wbije na serwer.

Odstrasza mnie tylko ten interfejs, czyli: wyj***ne z kosmos skille itp, jeżeli ktoś ma słabszego kompa to sobie nie pogra bo będzie miał lagi. ;)

Aby zagrać na serwie potrzeba full client czy wystarczy jakaś nakładka?

Skille są w porządku, nie lagują, lekko zmienione ;)

Trzeba pobrać clienta, nakładek nie ma. Client jest w 3 częściach na 2 hostach, więc nie powinno długo pobierać, a zostawić komputer na 1-2h przy necie 512kb/s to nie tragedia ;)

Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na moje 3 pytania które napisałem wyżej ? -.- Chcę tam zagrać ale nie wiem o co chodzi z tym clientem - jakieś 3 party są (wtf ?!)

Part to część. Musisz pobrać wszystkie i wypakować (PPM na plik i Wypakuj). Jak wypakujesz jedno, to automatycznie wypakowuje wszystkie części (łączy wszystko w całość).

Zapraszam do gry! ;)

Opublikowano

NiNeTaLeS, rozwalić Metina 90 nie jest trudno, a tylko te przecież trzeba rozwalić ;)

Rib ~40% średnie, kd +5 i jazda. :P

Opublikowano

Nie gram tylko i wyłącznie dla tego że ten koleś za biologa nie przyjmuje ode mnie tych kwiatów punciom-coś tam . Jak ktoś pomoże to odnowie grę na tym serku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...