Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo ciekawa gra którą chciałbym wam polecić!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam do polecenia bardzo wciągającą gre jaką jest Cagefight tutaj Cagefight.pl. Gra jest całkowicie po polsku i grają w niej tylko Polacy. Myśle że jest to duże ułatwienie dla niektórych graczy. Generalnie gra opiera się na Konfrontacji Sztuk Walki :) Ale to nie to co myślicie,to nie jest Polsatowe KSW ;) Macie do wyboru po prostu wiele opcji przy tworzeniu postaci: karate,BJJ,kickboxing,muay-tai i kilka innych. Rozwijacie swoją postać i walczycie z innymi graczami. Przed walką zawsze odbywa sie konferencja oraz ważenie, a następnie wchodzimy na ring. Możemy także ustawiać sobie sparingi z innymi graczami. Kupujemy lepsze wyposażenie naszego zawodnika, a także dom, samochód itp. Bardzo gorąco polecam tą gre. Jeśli ktoś potrzebuje zadać kilka pytań prosze pisać na grze do Fatumboba. Chętnie na nie odpowiem. Pozdrawiam i życze miłej gry ;)

Opublikowano

Przecież to jest gówno, silnik tej gry jest tak ubogi, że aż żal mi się robi wszystkich ludzi, którzy w to grają

Jak weźmiesz boksera to pół walk wygrasz przez jakieś duszenie/dźwignie i wice wersa, weźmiesz tam styl, który specjalizuje się w parterze, a połowa to będą jakieś próby low kicków i inne gówna

Chyba, że poprawili to gówno, bo grałem jakiś rok temu w to

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Od roku gra została mocno poprawiona, a do tego w najbliższych dniach wchodzi nowy silnik na którym będzie pracowała gra. Także jeszcze raz zachęcam do rejestracji z mojego linka. Pisać na pw z pytaniami. Pozdrawiam

Opublikowano

No gra fajna, ale przy ok. 150k um. się trochę nudzi, bo trzeba klikać cały czas to samo. (sry taka prawda).

Ale na początku bardzo bardzo fajnie się gra, polecam.

Te boksy itp. już dawno poprawili, wszystko poprawili, dużo ciuchów dodali, tylko wygląd strony się nie zmienił.

Pozdro,

Maggot (mod forum).

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

No ja za bardzo nie lubie gier przeglądarkowych. Kiedyś grałem w nią i jakoś do gustu mi nie przypadła.

Daj + nic ci się nie stanie