Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY]Ocena

Vozel

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

ja daje 9/10

mi się z tym świetnie gra! bardzo duży damege! (wiekszy od G36) i bardzo szybkie, jak kolimator zamontujesz to także celne

POLECAM! (nie piszcie że to gówno, bo pewnie z tą bronią w życiu dłużej nie graliście....

a jeszcze bardziej polecam AN 94

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

ja daje 9/10

mi się z tym świetnie gra! bardzo duży damege! (wiekszy od G36) i bardzo szybkie, jak kolimator zamontujesz to także celne

POLECAM! (nie piszcie że to gówno, bo pewnie z tą bronią w życiu dłużej nie graliście....

a jeszcze bardziej polecam AN 94

EPE nie wkurzaj się tak :P Każdy będzie miał inne zdanie na temat broni i to normalne bo każdy ma inny gust...

Ja dam z 6/10 - jakoś nie przepadam za tą bronią

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Specjalista
Opublikowano (edytowane)

EPE nie wkurzaj się tak :P Każdy będzie miał inne zdanie na temat broni i to normalne bo każdy ma inny gust...

Ja dam z 6/10 - jakoś nie przepadam za tą bronią

oj źle mnie zrozumiałeś, nie wkurzam się, tylko jestem przeciwko takim dzieciom co kupują sobie CQB bo to nie ma żadnego recoila i sobie latają jak takie pokemony, a jak ktoś ich zabije z takiej jak ta broni wy się wyzywają od hackerów

nie powiem CQB jest dobre ale z tego nie wytrenujesz skilla

dla mnie taka broń jak G36, AN, AK lub L85A1 mod opanowana do perfekcjii daje takie CQB x100

i właśnie w moim poście zaprotestowałem przeciwko takim kidom, bo zaraz się zlecą i będą pisać, "eeee to gówno, lepiej kup sobie CQB i będziesz słit ja JuStiNeczEk BiEbIeR"

CQB jedynie dla początkujących jest dobra, jak się poznaje gre, a potem wdłg mnie trzeba opanować jakąś giwerke i robić OWNAGE! (ja no biore na perma AN i kolimator, będzie zadyma!)

Edytowane przez EPE

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

CQB i ten AK to gówno .

Więc ja tam nie polecam tego ekwipunku .

Co do czego wolał bym zainwestować w jakiś bardziej przydatny i fajniejszy AR .

9368_gold.png

Opublikowano

Zalety;

Duzo zabiera zycia

Szybko strzelny

Wady ;

Rozrzut

A co do waszej rozmowy G36 jest o wiele lepsza moim zdaniem od CQB jak umie się z niej strzela...

Specjalista
Opublikowano

CQB i ten AK to gówno .

Więc ja tam nie polecam tego ekwipunku .

Co do czego wolał bym zainwestować w jakiś bardziej przydatny i fajniejszy AR .

może nie wrzucaj CQB i AK do jednego worka? właśnie pisałem o takich jak ty wyżej....

nigdy z tego dłużej nie strzelałeś a już mówisz że gówno.... no comment

a ten przydatny i fajniejszy AR to? ale jemu chodzi o to że przecena jest...

sam osobiście kupiłbym L85A1 MOD na perma, ale że jest przecena to wezme te rzekome "gówno" lub AN-94

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Zalety :

-spore DMG,

-dobra celność,

Wady :

-rozrzut (i to spory),

-i nie biegasz tak szybko jak z SMG <joke>

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano

może nie wrzucaj CQB i AK do jednego worka? właśnie pisałem o takich jak ty wyżej....

nigdy z tego dłużej nie strzelałeś a już mówisz że gówno.... no comment

właśnie pisałem o takich jak ty wyżej....

Co do tego czuję się urażony,a zarazem inny .

Starczy mi to że miałem CQB na tydzień .

A co do Ak to strzelałem sobie w paru meczach ięc wiem jak te bronie się sprawują .

Z resztą każdy ma moje słowo i proszę nie podważaj mojego w tak drastyczny sposób

Ja nie podważaj twojego i będzie gites majonez

9368_gold.png

Opublikowano

niedługo temat pójdzie do zakopania.

dostałeś sporo ocen, opini, wad i zalet. wbij jeszcze na platka i podnoś ak-74m, zdecydujesz się.

btw. tobie ma się dobrze grać.

zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...