Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zakup ZP Zong

_Ogur_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem chciałem zakupić za 200zł 67645 ZP w opcji Zong czy ktoś mi powie co złe robię gdy już podaje ten PIN i wyskakuje mi jakieś Gu*no ze muszę podać dane z karty kredytowej.

PS:. Kto mi pomoże daje 5 i + !!

Opublikowano

Dokladnie jak kolega wyzej zauwazyl... zadziwiles mnie tym Zongiem bo jest to nieoplacalne... Malo tego lepiej jest kupowac przez PayPal albo Paysafecard. Odradzam zakupow gdzie dajesz nr . karty kredytowej. Dlaczego ? Bo jak firmie ktos sie wdupi na serwer i wyrkadnie numery kart to moze wykorzystac przeciw Tobie... Przykladem tego jest atak na PSN od Sony :) . Wykradli miliony danych kart kredytowych.

jqeuR.png

Opublikowano

PaySafeCard umozliwia kupienie kuponu 20zł , 50zł , 100 zl i 200zł . Wiec na stronie PaySafeCard wpisujesz swoje miasto i szukasz punktu gdzie mozec nabyc te kupony. Nastepnie na stronie z8games w MALL -> PREPAID- > PAYSAFECARD bedziesz musial wpisac kod , ktory masz na kuponie . Uwierz mi lepiej PAYPAL lub PAYSAFECARD. Bo te mozliwosci zakupienia ZPOINTS przez telefon to tylko wyrzucone pieniadze w bloto.

jqeuR.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...