Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie jest krzyż ?!

kombass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Ale rozumiesz o co chodzi tu w ogóle? Kidmod ma za zadanie wprowadzić kulturę na forum, a nie przez 4 dni nic nie ogarnia...

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Tak. Ale rozumiesz o co chodzi tu w ogóle? Kidmod ma za zadanie wprowadzić kulturę na forum, a nie przez 4 dni nic nie ogarnia...

4dni, wiem że dla"no lajfów" takich jak Wy trudno wyobrazić sobie 4DNI BEZ KOMPUTERA!

Narzekacie na spam a sami go robicie

Opublikowano

Wiem o tym :) . Po pierwsze cały czas widzę szymona na GG że jest dostępny... Więc co wy możecie wiedzieć o zabijaniu x.x

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Gdybym był samolotem, zwiedziłbym świat

Rozumiem, był Kid było źle "zamknął temat a ja jeszcze mam problem", nie ma "a teraz to wszędzie spam"

70% z Was chce mieć posadkę Kid'a, i próbuje oczernić obecnego, ale On nie jest zoobowiązany do siedzenia co dzień na MPCf

Tak...ja próbuję oczernić obecnego KidModa bo mam do tego podstawy lecz nie chcę wejść na jego stanowisko na tym Forum.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Tak...ja próbuję oczernić obecnego KidModa bo mam do tego podstawy lecz nie chcę wejść na jego stanowisko na tym Forum.

Tak, więc jesteś w 30% pozostałych.

Brawo! Wygrałeś wycieczkę do Japonii , na atrakcję roku:zbieranie gruzów po kataklizmach.

Każdy musi od czegoś odpocząć, chciał sobie odpocząć niech odpoczywa, gdybyście nie spamowali , nie byłoby problemu

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Narzekacie na brak kida, a zapominacie o opcji raportuj :)

Wystarczy zraportowac temat do zamkniecia, i Glob. Mod lub Admin oceni czy powinno go sie zamknac i zamknie lub watek pozostawi :D

Opublikowano

Byla taka sytuacja z NetTechem, i nie wywala go pewnie :)

Teraz mam się Szymonem zająć?:D

Wiesz, dla mnie to nie problem, już piszę ;)

@poszło, czekamy na na mojego Boga (nie wiesz? Look w sygnę - to On pokonał złego NetTech'a)

za duża sygnatura

Opublikowano

Teraz mam się Szymonem zająć?:D

Wiesz, dla mnie to nie problem, już piszę ;)

@poszło, czekamy na na mojego Boga (nie wiesz? Look w sygnę - to On pokonał złego NetTech'a)

Nie kurwa debilu jasny nie masz sie zająć 'teraz' szymonem bo akurat do bana nettecha to ty masz tyle co nic...

MD5 - db0a8a46114ac7204876d8b6eb6a622a

http://www.md5decrypter.com/

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Wlasciwie, to zraportowal z K@melem jego reklame.

Opublikowano

Nie kurwa debilu jasny nie masz sie zająć 'teraz' szymonem bo akurat do bana nettecha to ty masz tyle co nic...

Gówno prawda, mam całą rozmowę z Mou który go zbanował.

Zaraz dam ss'y

@UP

nie, K@mel akurat aby znalazł reklamę :D

Proszę:

(link podany przez Mou: http://www.mpcforum.pl/topic/342724-informacja/)

http://dropmocks.com/mVxS9

Z boku zamglone zdjątka naciskać - pojawi się kolejne ;d

+ cała "historia" w streszczeniu

http://www.mpcforum.pl/topic/342724-informacja/page__view__findpost__p__2412645

za duża sygnatura

Gość Mounthains
Opublikowano

szymon1215 wyleciał z rangi KidMod. Leni w dziale nie chcemy.

Opublikowano

2x @up Spamer!

1.15.000u

2.24.000u

3.42.000u

4.60.000u

5.84.000u

6.96.000u

7.126.000u

8.200.000u

Całkowity koszt , aby zakupić 8 dronów takiego rodzaju kosztuje 647.000 Uridium. --- proszę

@Mounthains Czy istnieje jakiś temat co do wymogów zostania Kid Moderatorem? Jeśli nie, prosiłbym o podesłanie napisanego "od ręki" kto się nadaje.

Opublikowano

2x @up Spamer!

1.15.000u

2.24.000u

3.42.000u

4.60.000u

5.84.000u

6.96.000u

7.126.000u

8.200.000u

Całkowity koszt , aby zakupić 8 dronów takiego rodzaju kosztuje 647.000 Uridium. --- proszę

@Mounthains Czy istnieje jakiś temat co do wymogów zostania Kid Moderatorem? Jeśli nie, prosiłbym o podesłanie napisanego "od ręki" kto się nadaje.

Masz tutaj linka do wymogów >>klik<< Pamiętaj że jak Cie wybiorą a nie będziesz się sprawdzać dorwiemy Cię xD

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ładnie napisane =) Ale 1 rok w tej grze to nie jest zbytnio duże doświadczenie.....no ale ok =) Oby Ci się udało ale pamiętaj: Jak będzie bałagan dopadniemy Cię :) ( a jak do tego dojdzie założę kolejny temat a tej nazwie xD )

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Znam się na tym i owym w grze.Forum odwiedzam codziennie więc ewentualnie nie powinno być problemu z pracą Kid Moda.

ps.można mnie spotkać na pl1

Opublikowano

Mnie też można spotkać na serverze PL1 firma MMO i w rankingu też mnie wysoko możesz zobaczyć :) ( top 100 )

1371988330-U644589.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

Ymh. Tutaj jest już tylko niepotrzebny spam. Nabór przeprowadzają admini i globale.

To wszystko.

Mou. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...